Ermenegildo Zegna İlkbahar/Yaz 2012

Acemi Şef

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

Ermenegildo Zegna İlkbahar/Yaz 2012 Erkek defilesi Milano Moda Haftası'nda oldukça renkli kombinler gösterdi.

İnce kumaşlar, açık maviler, gri ve bej tonları tüm kreasyona hakim gözüküyor. Kısa paçalar yine moda olurken deri ayakkabılar ise tüm takım elbiselerle benzer renklerde yeralıyor. Süet çantalara kadar Zegna'nın defilesinde inanılmaz bir renk uyumu tutturulmuş.

zegna20121.jpg

zegna20122.jpg

zegna20123.jpg

zegna20124.jpg

zegna20125.jpg

zegna20126.jpg

zegna20127.jpg

zegna20129.jpg

askmen mynet

pantolonlar neden kısa :p

kumaş almaya paraları yetmemiş cevabını mı bekliyorsun ?

ki vermeyeceğim :p
moda o moda :p

:)

kumaş almaya paraları yetmemiş cevabını mı bekliyorsun ?

ki vermeyeceğim :p
moda o moda :p

:)

pekiiii neden çorap giymemişler :001_tt2:

kundura ayakabı giymişler ama çorap yok olduça saçma bir moda ve sağlıksız

Belki de var ve sen göremiyorsun :p

Şimdi beğenmedim desem yalan olur, yakışana yakışıyor her şeyde oldugu gibi :)

Şimdi beğenmedim desem yalan olur, yakışana yakışıyor her şeyde oldugu gibi :)

tabi, neden beğenmediğini söylleyesin kı bunu giyen nasılsa paylaco olacak sizde arkadan kıs kıs güleceksiniz :durdurun

Ne alakası var ya, kıyafetine kadar gülünecek şey o kadar çok ve kolay bulunur ki :p

Ne alakası var ya, kıyafetine kadar gülünecek şey o kadar çok ve kolay bulunur ki :p

şimdi sen diyorsun ki zaten erkekler komik canlılardır gülünecek çok şey var diyorsun yanı sen diyorsun :001_tt2: :durdurun

Her zaman ki gibi yanlış anlamışsın beni :p
Dalga geçme amaçlı gülmeye kalsa kıyafetten başka şeylerde bulunabilir, diyorum :)

Her zaman ki gibi yanlış anlamışsın beni :p
Dalga geçme amaçlı gülmeye kalsa kıyafetten başka şeylerde bulunabilir, diyorum :)

bu gülünecek başka şeyler için bir ara açık oturum yapalım :001_tongue: önemli bir mesele

Geri