Eset Smart Security 5 Final Full Sınırsız

otobuscu68

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar vereceğim linklerde herşey açık olarak anlatılmıştır katılımsız kurulumlardeki yapılan fixleri buldum nasıl yapıldığınıda sizler için anlattım.Key girme felan yok sınırsız kullanım iki ayrı alanlarında başarılı fix vericeğim başka sitelerde yayınlayacak arkadaşlar alıntıdır diye yazarlarsa memnun olurum. Aşağıdaki linkler en son sürümlere yenilenmişlerdir. Konuyu güncel tutmaya çalışacağım. Aşağıdaki Linklerin hepsi Türkeçe 'dir.

Eset Nod32 Antivirüs 5.2.9.1(32Bit)

http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_trk.msi

Eset Nod32 Antivirüs 5.2.9.1(64Bit)

http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_trk.msi

Eset Smart Security 5.2.9.1(32Bit)

http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_trk.msi

Eset Smart Security 5.2.9.1(64Bit)

http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_trk.msi

Arkadaşlar vereceğim linklerde eset sınırsız yapma belki biliyorsunuzdur katılımsız programlarda kullanılan fixin linklerini vericeğim vereceğim fixler programın hiçbir şeyiyle kesinlikle oynamıyor, sadece lisansıyla oynuyor zararlı fix değildir.Eset virüs olarak görebilir virüs değildir.

Eset sınırsız yapma linki:

Download: ESET_PureFix_v.2.03.rar

Alternatif:
Download links for ESET_PureFix_v.2.03.rar - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts

Alternatif 2:

Download File Multiple Upload eset-purefix-v_2_03_rarEasyupload

Alternatif 3 :
Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

Kurulumu:Eset Sürümlerinden herhangi birini deneme sürümünü etkinleştirerek kurun. Güncelleme yapın. Ve Sonra Bilgisayarınızı yeniden başlatırken anakartınızın resmi geldikten sonra hafif bir siyah ekran oluşunca F8'e basarak bilgisayarınızı güvenli modda açın. Dosyayı Rar'dan çıkartın. Sonra Bilgisayarınız Xp ise normal olarak, Windows 7 ise programa sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Çıkan Butona Basın. Butonun yazısı Close Oluncaya kadar bekleyin. Close çıkınca butona tıklayarak programla işimizi bitirdik şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın. İstediğiniz kadar güncelleme yapabilirsiniz. Full sürümün keyfini çıkartın.!

Daha Kolay Yöntem YENİ! : Bu yöntem daha kolaydır ve güvenli moda giremeyenler içindir. İstediğiniz Eset sürümünü yüklemeden önce, fiximizi çalıştırın ve çıkan butona basın. Şimdi istediğiniz eset sürümünün kurulum dosyasına tıklayarak kurmaya başlayın kurulurken fix sınırsız sürüm olması için işlemleri halledecektir ve en sonunda fix teki butondaki yazı değişerek close olacaktır, tıklayın kapanacaktır fiximiz ve artık sınırsız sürümün keyfini yaşayabilirsiniz.
[/B]

Download: Eset_fix.rar

Alternatif:

Download links for Eset_fix.rar - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts

Alternatif 2:
Download File Multiple Upload eset-fix_rarEasyupload

Alternatif 3 :

Kurulumu:Eset Sürümlerinden herhangi birini deneme sürümünü etkinleştirerek kurun. Güncelleme yapın. Ve Sonra Bilgisayarınızı yeniden başlatırken anakartınızın resmi geldikten sonra hafif bir siyah ekran oluşunca F8'e basarak bilgisayarınızı güvenli modda açın. Dosyayı Rar'dan çıkartın. Sonra Bilgisayarınız Xp ise normal olarak, Windows 7 ise programa sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Çıkan Butona Basın.Ok ye tıklayın programın çalışması bitince yani yok olunca (görev çubuğundada simgenin kaybolduğuna emin olun) ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. İstediğiniz kadar güncelleme yapabilirsiniz. Full sürümün keyfini çıkartın.!

Daha Kolay Yöntem YENİ! : Bu yöntem daha kolaydır ve güvenli moda giremeyenler içindir. Eset'in istediğiniz sürümünü kurun. Tam olarak kurulduk tan sonra eset in ayarlar kısmına tıklayın. Burada çalışan servisler gözükecek yani Anti-stealth, Anti-Spam,E mail koruması vb. yazılar çıkacaktır karşınıza. Burada HIPS diye bir serviste vardır içlerinde.Şimdi HIPS yazısının yanındaki etkin yazsına tıklayarak karşınıza bir pencere gelir ve buradan Korumayı kapatın, yeniden başlatmak isteyecek program siz kendiniz yeniden başlatın şimdi. Bilgisayar açılınca eset'e sağ tıklayarak korumayı duraklatın ve eset fix.exe yi çalıştırın. Çıkan butona basın ve artık 2014'e kadar yasal oem lisansınız var!

Fix'in Hiçbir Zararı Olmadığı Halde Günlük Otamatik Key Giren Programlardan İsteyenler
(1. Program )

Download links for TNod_v1.4.2.1_package.rar - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts

Alternatif:
Download: TNod_v1.4.2.1_package.rar

Alternatif 2:
Download File Multiple Upload tnod-v1_4_2_1-package_rarEasyupload

Alternatif 3 :

Ve En Son Paylaşacağım Key Giren Program:

Download: otobuscu68.rar

Alternatif:

Download links for otobuscu68.rar - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts

Alternatif 2 :
Download File Multiple Upload otobuscu68_rarEasyupload
Alternatif 3 :

Hepsini Güvenle İndirebilirsiniz. Kaspersky Internet Security 2012 İle Tarandı. Virüs Çıkmamıştır. Bilgisayarda Denendi Hiçbir Problem Çıkmamıştır!

Not: Key giren programların içinde maalesef ingilizce anlatımları ve resimli vardır. Yanlız Google de adlarıyla birlikte arama yaparsanız nasıl kurulduklarını öğrenebilirsiniz. Ben size verdiğim Fixleri öneriyorum daha rahat kullanırsınız.Key giren programlar key bulmada sıkıntı yaşayabilir. Program sorun çıkartabilir.

Bol Bol link eklendi. Doya doya kullanın.

Saygılar Otobuscu68

Yav kardeşim okadar konu açıyoruz bakan yok ama harbikız yazınca millet atlıyor bizimkine niye bakmıyonuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kardeş eline sağlık inşallah çalıştırabiliriz.

eyvallah sagol 2 senedir girmedim sadece bunun için giriş yaptım emegine saglık :D

Programı indirdim ve aynen anlattığın gibi yükledim. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Çok teşekkürler, emeğine sağlık

eset smart securty mi yoksa nod 32 mi arasındaki fark nedir ess daha iyi diye biliyorum ?

Evet Eset Smart Security daha iyi güvenlik duvar ve hıps var :)

kardesım saol da türk çe olmadıgını solseydın keske goremedım de

Arkadaşlar gercekten sınırsızmı eger oyleyse bu devrim

Evet kardeş gerçekten sınırsız hiçbirşey istemiyor key felan bizzat şu an kullanıyorum.

emeğine sağlık,kurunca ayrıca izlenimlerimi yazacam.teşekkürler.

Süper türkçe değil sitesinde yeni sürüm ve türkçe sürümünü indirebilirsiniz.

kardeşim program ii güzel çalışıyo elıne saglık ta bunda virüs var esed hemen sılıyor valla her seferınde indirecezmi bu programı bi çözüm yolu bull gozunu severımm

Geri