Eset Smart Security 5 Final Full Sınırsız

yaw arkadaşım yalan atmayın yaw ..eseti sınırsız yapmak imkansız ...yapsanız dahi adamlar bir ay sonra o açığıda kapattırır ...gene sınırsıza izin vermez ..ha olsa iyi olurdu ama çok zor

yaw arkadaşım yalan atmayın yaw ..eseti sınırsız yapmak imkansız ...yapsanız dahi adamlar bir ay sonra o açığıda kapattırır ...gene sınırsıza izin vermez ..ha olsa iyi olurdu ama çok zor

Eminmisin şu an hala kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.Senin dediğin keylerde oluyor ve buna karşı bir önlem alınabiliyor fakat eset firması paylaştığım bu dosyaları engelleyemiyor.Yorumlarda da görmüş olduğun gibi herkes beğenmiş hiçbir kişinin olumsuz bir yorumu yok. Birazdanda linkleri yenileyeceğim. İlginizden Dolayı Teşekkür Ederim.

Çok teşekkür ederim.

proxy ve keyloger linkleri bozuk
Linkler yenilenmiştir uyarınız için çok teşekkür ederim.Böyle konuyu takip ettiğiniz içinde teşekkür ederim.Ayrıca tüm linkler yenilenmiştir doya doya indirin linkler kırılınca haber verin.:wink:

paylaşım için çok teşekkürler. mükemmel ötesi, harika çalışıyor

dostum eline sağlık ama sınırsız yapma linkinle fixlerin silinmiş. bi ilgileniversen.

multı upload dakı dosyaların hıcbırısıne erısılemıyor haberın olsun yanı ısımı pek gormedı ama yıne de emegıne saglık

Uyarılarınız için teşekkürler bol bol linkler eklendi ve yenilendi hepinize ilginiz ve alakanızdan dolayı teşşekkürlerimi sunuyorum.

herşeyi yaptım fakar hipsi tekrar açamiyorum yani etkin yapamıyorum o yuzdende esed tam çalışmıyor????

Üstat eline sağlık güzel bir paylaşım...

Üstat yükledim kullanıyorum fakat güncelleme yapmıyor, lisans alımına yönlendiriyor :(

proğramdan memnunmusunuz arkadaşlar memnunsanız kuralım

Geri