Eset Smart Security key kabul ettirebilen var mı?

Arıkut

Türk Milliyetçisi
Reaction score
0
Eset Smart Security key kabul ettirebilen var mı? arkadaşlar ben kabul ettiremedim version 4.0.467...keyfinderlerde bi işe yaramıyor

Evet arkadaşım. Bende de aynı sorun oldu. Bütün sitelerdeki keyleri denedim ama olmadı. Bir çözüm bulunur sanırım.

herhalde eset te kara liste olayına başladı

Bendede aynı sorun var keyler işlemiyor

NodEnabler artık sona erdi herhalde güncelleme yapamıyoruz :S

Username:EAV-23353694
Password:tb7m7846vu

Username:EAV-23446462
Password:b6vf86bt7m

Username:EAV-21372468
Password:frcxm74c4k

Username:TRIAL-23356500
Password:thmkjt8ncj

Username:TRIAL-23565689
Password:2aj5p5rpxu

Username:TRIAL-23649883
Password:ja76b6ccjc

bu keyleri deneyin.
çalışıyor...

hayır çalışmıyor hiç bir keyi kabul etmiyor

4.0.467 de çalışmıyor maalesef : (

NodEnabler artık sona erdi herhalde güncelleme yapamıyoruz :S

sanırım denetleme vardı geçerli key bulmakta zorlanıyor 1-2 güne kadar düzelecektir

calısan key kalmamıs olabilir..bilgisayarı yeniden baslattıgında yeni key otomatik olarak entegre edilecektir..ve esettende güncelle butonuna bastiginda yeni keyle program güncellenecektir

ayrıca c program files eset nodenabler klasöründeki settings dosyasını calistirip apply butonuna basip bu islemi ellede istedigin zaman yapabilirsin..bir süre bekledikten sonra yine yeni key entegre edilecek ve güncelle butonuna basipta programını güncelleyeceksin..yalniz calisan key bulması biraz sürebilir yinede birkac güne kadar düzelir sabredin

Bende de aynı sorun var inş düzelir

nod login 10.c kullanın.bende de girdiğim keyler 1 en geç 2 gün sonra iptal oluyordu.ama bu programla sorun çözüldü.programı kuruyorsunuz sonra nod login programını çalıştırdığınızda keyi bulup kendisi giriyor.siz sadece tamam diyorsunuz.ve sonra da bir kere güncelle diyorsunuz o kadar.sonra kendisi güncelliyor.32 bit ve 64 bit için ayrı iki programı var.sizin sisteminiz hangisine uyumluysa onu kuruyorsunuz.

nod login 10.c http://rapidshare.com/files/303255045/NodLogin.v10c._x32__x64_.rar

Geri