Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

cemmaster

New member
Reaction score
0
www.ogu.edu.tr

İşte buda benim üniversite..:)...Seneye bitio hayırlısıyla....Bizim okuldan olanlar varsa beklerim adım Cem bu arada..:)

İşte giriş ve Hastane :

b-81719-işte_giriş_ve_hastane.jpg

Yeşilliğe aldanmayın bu kadar yok..:) :

b-81720-yemekhane_önü.jpg

Önce eğlence..:)....İşte bahar şenliği :

b-81717-şenlik.jpg

İşte eğlence budur tenefüste adamlar keyif yapıo:

b-81718-alem.jpg

Birazda iş..Buda bizim bölümün Müh-Mim dekanlığı :

b-81716-müh_mim_dekanlık.jpg

Ah ah mühendissen çile çekiosun kardeşim...:(..:

b-81715-çile.jpg

Ah be arkadaşlar yürü yürü bitermi o yol?...Neyseki şimdi otobüsler beleş üni içi..:)

İnşallah seneye :

b-81714-inş_seneye.jpg

Hadi Ogü hayırlı olsun...:)

Bu sene mezun oldum. Terciih yapacak arkadaşlar: Şu an Osmangazi Üniversitesi bildiğimiz şantiye gibi. Yazarken ona göre düşünün.

Sadece iki tanemi var bizim univ. den benimle 3 etti hadi bakalım .....
benden tavsiye gelmeyin arkadaşlar gelmeyin heleki muh. fak. a
esk ii ama ogu değil :D

ogü'nün kısaltması esogü olmuştu sanırım.

en son gördüğüm haline "şantiye gibi" demek az bile.her yerim çamur olmuştu...

ben de bu sene bıtırırım herhalde bu arada okul kotu dıyenler santıye dıyenler okulun dısına cıkmayalar oluyo galıba cunkı hayat okuldan ıbaret degıl dısarısıda guzel eskısehır guzel neysem dors neysem buda neysem hayal var ve dahası eglenmek ısteyen eglenır burdan bı forum olusturulur herhalde taklmayak ısteyenler tıklasın

ben esk de yaşıorm ama üniversteye kesin gidicem burdan b.ku çıktı 222nin adaların

aha bizim üniversite valla. tamam biraz hastane biraz şantiye ama sonuçta o bizim üniversitemiz bee...

üniversitem üniversitem fakir ama onurlu üniversitem :D:D:D:D

beyler ne cok osmangazili varmıs
ben de oguluyum

bolum endüstri mühendisliği
sizin?

Evet okul şantiye gibiydi ama ben size deyim 2 sene sonra çok güzel olacak..Şimdiden cafelerin olduğu alan bitti 1-2 cafe açıldı bile üni içinde.

üniversitemizi iki dkçda şantiyeye çevirdin vallahi olaylara iyi tarafından bakarsan bence mükemmel

Beyler sadece meşeliği koymuşsunuz ben ziraat müh. bölümündeyim!!! BUrdada benim bölüm görünüyo:D

5371bq.jpg

Şantiyeye takılmışsınız arkadaşlar şantiye güzeldir, demekki universite daha guzel olacak :D
mezun inşaat.muh.

selam herkese bende esogü lüyüm.... daha 2 senem var..evet şu an biraz şantiye gibi ama yine de seviyorum ben üniversitemi....:)

ben es ogu le deyılım ama eskısehırlıyım universıteye takılmayın onemlı olan dısının camuru deyıl ıcınde neler yapıldıgı omrunuzun 4 yılını universıtede gecırcek deyılsınız ya eskişehir COK AMA COK GUZEL BİR ŞEHİR KESİN GELIR DERIM PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ

Geri