Eski Portal Ana Sayfası ve bir dizi yenilik (:

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0

Çook uzun süredir sizlerin üstüne basa basa istediği eski portalı güncelledim.
Eski alışkanlıklarından vazgeçemeyen ve eski portalı kullanmaya dewam eden arkadaşlarımız şimdi daha bir mutlu olmuşlardır :smile:

yenilik olarak. eski portala

-o an online olan arkadaşlarınızla anında iletişime geçebileceğiniz kısım eklendi
-her yenilemede rastgele seçimimize sunulan forum anketleri eklendi
-forumdan son 3 video blogu eklendi
-profilinizle ilgili siteye en son girişinizden itibaren atılan yeni mesajlar, özel mesajlar gibi bilgilerin olduğu kısım eklendi
-Arama kısmı ve forum istatistikleri eklendi
-Gereksiz yer işgal eden haberler yerine makaleler kısmı eklendi
-açılan yeni bölümler, yeni mesajlar kısmına eklendi ve genel olarak görünüm düzenlendi
-Sürekli güncellenecek "Forum yenilikleri" blogu eklendi

İsteğe bağlı olarak sayfada farklı değişiklikler yapılacaktır, ekleme çıkarma gibi...

newana.jpg

Ayrıca "yeni mesajlar" kısmına da çevrimiçi olan arkadaşlarınızı gösteren blog eklendi;
new2.jpg

Ayrıca yeni mesaj yazma kısmındaki "smiley" sayısı arttırıldı ve uzun süredir istenilen "gelişmiş yazım editörü" üyeler için aktif hale getirildi. Bu yeni editörle herhangi bir konuyu uğraş vermeden olduğu gibi foruma kopyalayabiliyorsunuz(herhangi bir word belgesini bile olduğu gibi kopyalayabilirsiniz) tek yapmanız gereken resimde kırmızıyla gösterilen yere tıklamak(eğer aktif hale getirmediyseniz)
smiley-1.jpg

Artık "Profil düzenle" kısmından taraftarı olduğunuz takımı seçebilirsiniz

taraftar.jpg

Son zamanlarda ana sayfayı yenilerken yani bir konunun içindeyken ana sayfa dediğimde kasıyor yavaşlama var gibi. Acaba bendemi problem.

Son zamanlarda ana sayfayı yenilerken yani bir konunun içindeyken ana sayfa dediğimde kasıyor yavaşlama var gibi. Acaba bendemi problem.

ANA SAYFAda ki içerik fazla olduğu için muhtemelen o yüzden normalden fazla sürüyordur yüklenmesi. Site genelinde bir yavaşlık söz konusu değil

Çevrim içi arkadaşların gözüküyor olması güzel olmuş : )

Cok calisiyorsun kanka = ) Ellerine, emegine saglik

güzel olmuş ellerine sağlık

güzel çalışma.

Güzel olmuş Eline sağlık react0r =)
alışmıştım aslında ben :p

her açılışta eski portalın direk açılması için ne yapmam gerekir?
mesela ana sayfaya tıkladığımda eski portalın açılmasını istiyorum..

bu arada eski portal gerçekten süper olmuş elinize sağlık

Artık "Profil düzenle" kısmından taraftarı olduğunuz takımı seçebilirsiniz

taraftar.jpg

Bende sürekli eski portalı kullanıyorum. Sık kullanılanlar çubuğuna eski portalın
yani
HH Portal - Hackhell Yeni Adıyla Yeniden Yayında
adresini ekledim, ana sayfaya gideceğim zaman kısa yoldan tıklama ile eski portal ana sayfasına gidiyorum. Yeni anasayfayı hiç kullanmıyorum.

Ama diğer arkadaşın dediği gibi çoğu zaman iki seferde açıyor, önce kısa yoldan giriyorum sonra tazeleme ile portal ana sayfası geliyor. Zaman zaman da alt konulara girerken de yapıyor.

Düzenlemeler için elinize sağlık.

Geri