Eski Sevgiliden Dost Olurmu?

murat8656

Zo00oM
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar sizinde düşüncelerinizi merak ettiğim için soruyorum cevaplarınız için şimdiden teşşekürler.

1)Eski sevgiliden(eşten) dost olurmu?
Olursa ne derece olur?
Olmasa neden olmaz

Taşınmıştır..

olmuyor yaa oluyorda dost olmuyor ilginc bisey oluyor :D

ne tam karismiyor nede bisey diyor
ne eskisi gibi oluyor nede arkadas oluyor
hala kiskaniyor hala beklentisi oluyor
ve tabii karsilikli oluyor yani :melek
insan haber vermeden bisey yapinca hala aliniyor küsüyor kiriliyor
aman
sonucta dogru düzgün bi cacik olmuyor :D

Olur insanın yaratılış ve maneviyat olarakta küs kalmaya hakkı olduğunu çok düşünmüyorum açıkcası

kendi adıma bir çok eski sevglimle hala telefonda veya yüzyüze görüşüyorum tabi her kesin farklı görüşleri vardır ben kendi penceremden böyle bakıyorum.

Sevgi ve Emek Harcanmış Biri, Düşman OLmaz Ama Eğer Dostta OLuyosa O YaşanıLıp Biten Şey Aşk DeğiLdir Diye Düşünürüm=)

bence olur ama karşıdaki kabul etmiyor onun düşmanı olarak kalıyorsun ve insan düşünmeden edemiyor
demekki sevmemiş die hersey aşk ilişkisi olarak sabitlenmiş ne kadar kötü insanın insan olarak değeri yok :goz: cok kotu ama ben düşmanım olarak görmüyorum

olmaz çünkü o senin bir kere canını acıtmıştır ikinci kere acıtasına izin vermemelisin . verirsen hep düşen sen olursun...

olmaz, olamaz ... bi yaşanmışlık var sonuçta ne yapsan ne etsen o günler aklına gelir hem dost olabilcek kadar iyi anlaşabilcektinizde niye ayrıldınız o zaman... kadınla erkek dost olamaz zati arada bi fire verilir:goz:

walla ben baya iyi yapıyorum bu dostluk işini ne hikmetse bana göre olur

olmaz..cunku bunu basaramıyolar..hem araya nefret ,kırgınlık gırmeden hangı ask bıter ki..
bitersede yarım kalır..
yarım kalan askda hep bır umuttur..
umutta yasatılkan en buyuk ıskencedır..
bıttı mı tam bıtmelı..

tabiki olmaz!!!!
çünkü bi yaşanmışlık var
iki tarafında karşı taraftan hala beklentileri oluyor
tabi bu beklentilere karşılık bulamayınca araları bozuluyor iyice
eski manitadan dostmuş bilmem neymiş bi cacık olmazzzzzz!!!!!
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

arkadaşlar bence eski sevgiliden dost olurmu olmaz mı konusundaki nacizane bir katkı bulunmak isterim yani eger eski sevgili ile dost kalıyorsa o zaman yaşadıgınız şey bence aşk degil iyi bir arkadaşlıktır.yani eski sevgiliden dost olmaz kalamazsınız yani başka biri ile olma dugusu sizde kıskanma veya buna benzer dugular uyandırmıyorsa sizde zaten siz onu hiç sevmemişsiniz yani hiç sevgili olmamışınızdır yani kısa lafın özü şudur ya birisiyle sevgilisinizdir yada arkadaşsınızdır işte bu önemli nokta budur..

yaw olur mu hiç? bir gün önce gül olarak kokladığını birgün sonra lale olarak koklayabilir misin? :))))

bence olmyr cok zr cnku onla arkadas oldunda onunla gecrdıgın eskı gunlerı hatırlıyrsn bazen kıskanılıyr kısaca eski sevgiliden arkadaş olmaz...

olmaz.. aşk, sevgi ve arkadaşlık farklı kavramlardır.. zamanında kıskandıgınız kişiyle arkadaş oldugunda kıskanmayacakmısınız?.. yok kıskanmıyorum diyorsanı zaten onunla hep arkadaşmışsınız.. o yüzden olmaz..

olmuyor yaa oluyorda dost olmuyor ilginc bisey oluyor :D

ne tam karismiyor nede bisey diyor
ne eskisi gibi oluyor nede arkadas oluyor
hala kiskaniyor hala beklentisi oluyor
ve tabii karsilikli oluyor yani :melek
insan haber vermeden bisey yapinca hala aliniyor küsüyor kiriliyor
aman
sonucta dogru düzgün bi cacik olmuyor :D

Çok doğru açıklamıssın yassi :goz:

Dost oLabiLdikLeri anLaşabildikLeri anLamına geLmektedir,
AnLaşabiLiyorLarsa ne için ayrıLırLar,
AyrıLıyorLarsa ne için birLeşyorLar,
MantıksızLık var,Olmaz tabiki,

bence her iki taraf birbirine kazık atmamış ise kandırmamış ise dost kalabilir ama size kazık atan biriyle dost kalbilirmisiniz sonuçta söyle bir şey var her ikinizde yanlız kaldıgınızda ilişkiniz olamdıgında görüşe bilirsiniz ama ikinizden biri ilişkisi varsa bu tehlikeli olabilir diye düşünüyorum yanılıyormuyum

Geri