eski zamanlardan bir gercek olay

canor

New member
Reaction score
0
Bir gün mekkede 3 arkadas yolun kenarında durup muhabbet ediyorlarmış.Bu kişilerın yaşları 30 ve üstü tabi ozamanlar Azrail gözle goruluyormuş.Azrail o 3 kişinin biraz uzagından gecerken aralarından 1 tanesine bakıyormuş.Tabi o baktıgı kişi biraz süpelenmiş ertesi gun tek basına bir yere giderken yine Azrail ona bakıyormuş.Azrailin baktıgı kişi arkadaslarına soylemiş neden bana boyle bakıyor kac gundur diye.Bu bakışma faslı yaklasık 3 4 gun devam etmiş ve dayanamamış arkadaslarına demiş ben mısıra gidiyorum korkmaya basladım.O kişinin arkadasları gidip Azraile sormuşlar ' hayırdır ya Azrail bizim arkadasımıza neden boyle bakıp duruyorsun' Azrailde cevap vermiş Rabbim bana o kişinin canını mısırda almamı emretti bende burda ne işi var diye bakıyordum

ARKADAŞLAR BU YAŞANAMIŞ BİR OLAYDIR BİR TEŞEKKURU ÇOK GÖRMEYİN !!:goz:

azrail korkulacak bi melek değil Allah'ın emrinde olan ve gorevi her ne kadar bize kotu gelsede ruhla bedeni ayırmakla gorevli bir melek.
Mantıklı dusunun sizi boyle berbat bi dunyadan kurtarıyor daha ne isteriz ki :)

Çok sağolasın.Bu olayı Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu anlatmıştı ve seninkinden biraz değişikti.

"Mekkede 2 kişi bir kenarda oturuyormuş birisi Hz.Muhammed(s.a.v) birisi ise onun arkadaşı imiş.Oturup konuşurlarken Azrail Hz.Muhammedin(s.a.v) yanına gelmiş ve o sırada Hz.Muhammedin (s.a.v) arkadaşıda orada olduğu için onu görmüş ve çok kokmuş.Çünkü Azrail ona çok derin bakıyormuş.Daha sonra azrail gidince adamcağız korkusunu Hz.muhammede(s.a.v) iletmiş ve ben uzak diyarlara gidiyorum burada duramam çok korkuyorum demiş.Hz.muhammed(s.a.v) ise Azraille tekrar görüşerek neden arkadaşımı bu kdar korkutuyorsun diye sormuş.Azrailde Allah(cc) onun canını mısırda almamı söylediği için burada görünce çok şaşırdım demiş.Kısa bir süre sonra Mısırdan adamcağızın ölüm haberi gelmiş.

Buradaki ana tema nereye gidersen git ölüm bir kere yazıldımı kaçışın yok.

ewet ölümden kaçık yok

sper paylaşım için saol :)

sacmalamayın be alın sıze gercek olay hz muhammed efendımız ınsanlıga muslumanlıgı yayarken ona ınananlardan bırısı ona sole demıs ya muhammed ben senın tanrına cok ınanıyorum ama bır kere meleklerını bıle olsa goreyım demıs hz muhammed efendımız sen meleklerın nurundan dayanamaz olursun demıs o ıse ıllahı gormek ıstemıs hz.muhammed efendımız se tama pekı sn yat o senı gormeye gelcek demıs gece adam bır ısık gormus ve oldugu yere bayılmıs ve adam otekı gun demıskı sadece kanadını gorebıldım evrenı kaplıyordu ıcıme ole bı huzur geldı sonrasını hatırlamıyorum dıyormus onun ıcın ole meleklerden babanızın askerlık arkadası gıbı bahsetmeyınız lutfen gercekmıs pehh

Bir gün mekkede 3 arkadas yolun kenarında durup muhabbet ediyorlarmış.Bu kişilerın yaşları 30 ve üstü tabi ozamanlar Azrail gözle goruluyormuş.Azrail o 3 kişinin biraz uzagından gecerken aralarından 1 tanesine bakıyormuş.Tabi o baktıgı kişi biraz süpelenmiş ertesi gun tek basına bir yere giderken yine Azrail ona bakıyormuş.Azrailin baktıgı kişi arkadaslarına soylemiş neden bana boyle bakıyor kac gundur diye.Bu bakışma faslı yaklasık 3 4 gun devam etmiş ve dayanamamış arkadaslarına demiş ben mısıra gidiyorum korkmaya basladım.O kişinin arkadasları gidip Azraile sormuşlar ' hayırdır ya Azrail bizim arkadasımıza neden boyle bakıp duruyorsun' Azrailde cevap vermiş Rabbim bana o kişinin canını mısırda almamı emretti bende burda ne işi var diye bakıyordum

ARKADAŞLAR BU YAŞANAMIŞ BİR OLAYDIR BİR TEŞEKKURU ÇOK GÖRMEYİN !!:goz:

ben fıkra diye biliyodum:durdurun:durdurun:durdurun

birileri yemiş olmasın...

aLLahım benim aSraiLİmi erkek gönDer ölümle sefismek iSt0rum :D SakA yha :D ayy gerckten cokH tuhaf annejiiiiiiM :(

güzelmiş paylaşım için sağol

Fıkra tadındaysa sorun yok fakat konu bazı kişiler tarafından gerçek gibi algılanıyorsa .....

Neyyyy, yalan söylüyorsun, yalannnnn.

Gerçek değilse böyle hikayaleri uydurmanın ve yaymanın vebali büyük diye biliyorum.

Geri