Eskilerden Yenilenenlerden. Yeniden Bende Burdayım.

Solariz

Administration
Reaction score
0
Hernekadar Takip etmeye Çalışsamda Mesaj atmaktan kaçınsamda Teknik Konularda veya sıkkıntılar için hackhell e yervermenin artık yeterli olmadıgını görüyorum. ve bugünden sonra Artık bende burdayım sitemizi daima canlı tutan başta reactor ve yönetimin yanındayım emrindeyim hep birlikte daha hızlı adımlarla daha güçlü adımlarla ilerliyip eskisinden daha iyi bir hackhell daha güçlü bir hackhell için elimden geleni yapamaya çalışıcam.. :001_smile:

bize hep destek veren yılmayıp hep yanımızda olan arkadaşlara teşekkürler..

ne kıskanç bir adamsın ortı sen ya bi bırak peşimi huzur ver :)

imitasyon başlıkla yakalarım adamı =) orti kaçarın yok öle sinsi sinsi konu açmalar falan kaçarmı benden

Birisi ayağınımı sürüdü ki gelen gelene : ) Solariz sende hoş geldin AİLENE

imitasyon başlıkla yakalarım adamı =) orti kaçarın yok öle sinsi sinsi konu açmalar falan kaçarmı benden

bide yukarda atıp tutmussun şöle yanınızdayım böle yanınızdayım dıye daha bi logoyu 1 aydır yaptıramadım sana hayatın palavra ortı :)

vallahi şuan onları ugraşıyordum. ama istedigim gibi olmadıgı için =) biraz ertelemiştim güzel bi çizim yapıcam inşallah gücümüze güç katıcak.

Hosgeldin Solariz :smile:

Atismayin bakayim mesaj yazmama cezasi alacaksiniz :biggrin:
Banlatacaksiniz kendinizi react0r a :tongue:

Bi dakka abicim bi dakka. Uzun zaman yoktunuz adminliğiniz alınması lazım önce user olun sonra yönetime girmek için uğraşın :p

Sizleri tekrar online görmek çok güzel.

Tekrar Hoşgeldin Abi.

Hoşgeldin Adem Abi :)

Tekrardan hoşgeLdin adem abi,

Herşey sizinLe birLikte daha güzeL oLacak inşaLLah,döndüğünüzü duymak çok güzeL..

hoş geLdin SoLariz

hoşgeldin tekrardan ne güzel bi gelişme dönmeniz

Hosgeldin Solariz.

Hoşgeldin ve iyiki burdasın Eski dost ;)

Geri