Ev Telefonunu Dinleme Ve Hatti Kesme Programi Bilen Var Mi ?acilen Lazim

geçin bu işleri yaww

ehuheuehu lan fatih okuyanda seni terbiyeli aile çocuğu zanneder :D

ne yapacan kardeş böyle bi programı :) ajan falan msın yoksa :p

iyide bir cok ajan hackhell üyesi ben sadece bir yere yollıcaktım programı zaten buldum adı skype mı ne tam hatırlamıyorum ben de ozel hayata saygılıyım sadece bi yerde konusu acıldı bende merak saldım bi buraya sordum bi de ozel bi arkadaşa ajan değilim ama olsa güzel olurdu:sigara: :cool: :sigara:

skype mi??? kusura baqma ama iyi sıkmışsın :p

skype mi¿ abi yapman goznuzu sevem.
yok öle bisey,yok..germeyelim yok yere kendimizi
gerenk yok abijim böyle seylere...programı bilen duyan varsa atsında bizde paylasak
heheh

ya o pro yu hiç denemedim adam sadece yollıyım dedi ben zaten bıraktım ozel hayata müdahale eden pro ları ozele giren hersey buyuk tur buyuk suctur hem olsada ne yapıcagım ki telekom ozellesti yaşatmazlar beni :sigara: :sigara: :sigara:

ya arkadaslar sacmalamayın tlf ları dınlemeye turk telekomun bıle ıznın yok polis bile savcılktan izin aldıktan sonra dınlıye bılır kaldıkı sen dınlıcen halala tlf konusurken yan odadan pardak koy duvara ıse yarar

ya arkadaslar sacmalamayın tlf ları dınlemeye turk telekomun bıle ıznın yok polis bile savcılktan izin aldıktan sonra dınlıye bılır kaldıkı sen dınlıcen halala tlf konusurken yan odadan bardak koy duvara ıse yarar:)

Savcılıktan iznin varsa gonderırım:D :D ya arkadaslar bulsanız hıc fena olmaz

sen bu kafayla çok ilerlere gidersin

hatta o kadar ileri olurki parmaklık manzaralı bir odan olur

SERKANERKAN' Alıntı:
programın adını yazsanızda olur ne olur cok acil lazım :ter: :ter:
kardeş yanlış yerdesin HACKHELL senin bildiğin başka sitelere benzemez. Hem başkasının teline gircende ne olacak başkası seninkine girse iyimi olur...:mad:

Geri