Evet Gitar Adına Aradığın herşey onbinlerce şarkının akor ve tabları! + Akorambarı!!

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
Değerli arkadaşlar şu ana kadar verilmiş en iyi gitar arşivilerinden biri ile karşı karşıyasınız!!

bu vereceğim arşivde binlerce, onbinlerce şarkının akorları tab ları bulunmaktadır..
Ayrıca gitarla ilgili çeşitli programlar ki bunlardan en iyisi hackhell.com için küçük düzenlemeler yaptığım AkorAmbarı programıdır...

akorları kendim topladıklarımda vardır internetten toplu bulduklarımda yani aradığınız her şarkının akoru ve tabb ı burada:D:D:

arşivden görüntüleri size vermek istiyorum...

2e3pedz.jpg

153w7k9.jpg

2hnrygw.jpg

link:
http://rapidshare.com/files/267758246/kahincocuk._hackhell.rar

rar pass: kahin@hackhell

teşekkür hakettiysem lütfen edin!

İlgi gördükçe Güncellenecekti arkadaşlar...

emeğine sağlık güzel çalışma ve güzel bir paylaşım....bence yeni başlayanlar bunu indirsin sizler için çok faydalı olacaktır....

çok faydalandım ellerine sağlık

valla çok süper ya eline sağlıkkkk

TeşekkürLer Cok güzel bi paylasım emek vermişin sağol varol kardes

teşekkürler çok güzel hazırlamışsın çok beğendim

Eline sağlık

İsteyenlere online ders sunulur :)

ellerin dert görmesin

iyi bir arşive benziyor paylaşım için teşekkürler ancak şifre soruyor
bu konudada yardımcı olursan çok seviniriz

İndirmeden önce bir sorum olacak. İçlerinde çocuk şarkılarının akorları da bulunur mu? Eğer yoksa, bu tür eserlerin gitar akorlarını bulabileceğim bir bölüm var mı forumda, bilen var mı? Örneğin; Yurdumda şarkısı (tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönmeli yurdumda) Evet, ben çocuk şarkılarının akorlarını arıyorum, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

bana ii olucak bu gitarın tellerinin pası atarım paylasım için tşkler

İndirmeden önce bir sorum olacak. İçlerinde çocuk şarkılarının akorları da bulunur mu? Eğer yoksa, bu tür eserlerin gitar akorlarını bulabileceğim bir bölüm var mı forumda, bilen var mı? Örneğin; Yurdumda şarkısı (tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönmeli yurdumda) Evet, ben çocuk şarkılarının akorlarını arıyorum, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

walla hiç bilmiyorum:( ama 3000 den fazla şarkı var mutlaka vardır...

boyutu çok fazla değil indirin isterseniz....ben şu an evde olmadığımdan açıp bakamıyorum içine...

kardeşim çok teşekkür ederim...benim dinlemediğim parçalar var içinde...keşfederim....birde senden isteğim olcak tabi sana kalmış istersen yapmazsın ama... Sadece Rock - Metal - Heavy Metal tarzların bulunduğu bir arşiv yapar mısın ???

bir gitar çalan kişi olarak işime yarıcaktır...

Geri