Evlat Acısı Gibi Koydu

x_secret_x

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar,

Tamamen amatör olarak yaptığım ücretli domain ve host üzerinden kullandığım ancak free css ve wordpress gibi scriptlerle yaklaşık 2 yıldır uğraştığım web sitem hacklendi.
Daha doğrusu, sayfayı açınca bu site bilgisayarınıza zarar verir diyen bi yazı kaplıyo ekranı.
Şimdi ;

Öneriyi sizden bekliyoum, çakma webmaster falan değilim. script kurup sadece yazıları değiştiririm tamamen hobi amaçlı. Ancak siteme olan aynı 3. olay yine evlat acısı gibi koydu

Sizden ricam, bizim forumda kim bana yardım edebilir, kim bu işlerden anlar. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Panel kullanıcı adını ve şifremide vericem. Allah evlat acısı yaşatmasın ama tek bir web sitem vardı ve cidden içime oturdu bu olay

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim, sizden ricam sadece bi isim, ben kendisine pm atıp rica edicem ilgilenmesini. Zaten bizim forumdan bi sonuç alamazsam ne başka bi forumda üyeliğim var ne de hacker tanıtığım. Siteyi kapatıcam gidicek...

yardım eden çıkar iLLa ki kardeş kafanı fazLa yorma

Bu kadar üzülme bence. Ölümden başka herşeyin çaresi vardır.. Anlayan arkadaşlarımız mutlaka yardım edeceklerdir....

bi kere bnde de olmuştu. siteye koyduğun riskli toplist vb. kodlardan oluyo. PM atarsan bkarızzz.
Üzme Kendini :)

Geri