Evlenmeden olur mu olmaz mı?

Evlenmeden olur mu olmaz mı?

• OLUR...

Kullanılan: 88 41.7%
  • OLMAZ...

Kullanılan: 109 51.7%
  • KARARSIZIM....

Kullanılan: 14 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    211

deag

New member
Reaction score
0
Evlenmeden olur mu, olmaz mı?

Kii$eL Görü$üM

Sayıları gün geçtikçe azalsa da kadınların büyük bir bölümü hala "Evlenmeden olmaz" diyor. Bu kadınları uzun vadede sorunlarla dolu bir cinsel yaşam bekliyor.
Tabular nedeniyle evlenmeden önce cinselliği yaşayamayanları daha sonra sorunlarla dolu bir cinsel yaşam bekliyor. Evlendiği halde cinsel birleşmeyi yapamamış bakirelerin sayısı azımsanamayacak oranda.

şahsen ben olur derimm ama banada kız diil de kadın olarak gelirse pek iyi olmaz..!

bu olay biz erkekler için sorun olmaz biz heryerde olur yaparız deriz..:hhmanD

ama genede ben genede ewlenmeden yaparım ama içim pek rahat etmezz..!

oLmaz diyen bir ben mi varım :hhmanD

bu olay gercektende cok sacma geliyo bana...

daha once cinsel iliskiye girmis bi erkek bilirki bakire veya bozulmus kadin arasinda yatakta hicbi fark yokturr ayni zevki alirsin yani hataa daha once cinsel tecrube yasamis kadin tabikide daha bi guzeldir en azindan yatakta sklmazsin.bu benim dusuncem.konuyu acan arkadas hakli evlilik oncesi iliskiyi dusunmeyen kadinlari ilerde cok sorunlu bi cinsel yasam beklemekte...

BEN OLMAZ DİYORUM...sizin bacınız yokmu yada bi akrabanız biri onla yapsa olurmu olur olur

bence iki tarafta kendine güveniyorsa bence olur

olmaz tabiki kiz sonra basina bir iş acar falan hem evlendiginde karinla güle oynaya zevkine vara vara yaparsin önceden yapmaya ne gerek var

Olmaz Herşeyin bir sebebi var. Sonrasında genel de bayanlar mağdur oluyor.

kız arkadasınızında sıze bole kırlı bı gecmısle gelebılecegını hıc dusundunuzmu?

bu olay gercektende cok sacma geliyo bana...

daha once cinsel iliskiye girmis bi erkek bilirki bakire veya bozulmus kadin arasinda yatakta hicbi fark yokturr ayni zevki alirsin yani hataa daha once cinsel tecrube yasamis kadin tabikide daha bi guzeldir en azindan yatakta sklmazsin.bu benim dusuncem.konuyu acan arkadas hakli evlilik oncesi iliskiyi dusunmeyen kadinlari ilerde cok sorunlu bi cinsel yasam beklemekte...

bi erkek bilirki bakire veya bozulmus kadin arasinda yatakta hicbi fark yokturr ???

dostum yukardaki yazdıgın bence cok farklı olaylar olmaz mı hıc fark ya hemde deli gibi fark yok nası aynıdır : ))

Geri