Exception processing message c0000013...sorunu yardım

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarında devamlı olarak açılışta bu hata veya herneyse bu devamlı olarak çıkıyormuş bu nedir nasıl çözülür lütfen yardım arkadaşlar

mk9m2s.jpg

antivirus ayarlarini bir kontrol etsin, sanki otomatik tarama calisir durumda ve dislet,dvd-cd romlarda birsey bulamadigi icin hata mesaji veriyor gibi duruyor, bir baksin bakalim

kolay gelsin

edit:

birde eger disket surucusu yoksa bios ve bilgisayarim>yonet>aygit yoneticisi ayarlarindan iptal etsin

Aygıt yöneticisinden disk yöneticisini kaldırmış problem çözülmüş teşekkürler arkadaşım

merhaba aynı sorun bende de var ama bu sözyelenleri yapmama rağmen kurtulamadım. Lütfen yardım edin

Arkadaşım aygıt yöneticisini aç ve "flopy disk" üzerlerine sağ tıkla kaldır veya sil düzelmesi gerekiyor kolay gelsin

mafia@@@@@@@@@@@

arkadaşlar bende mafia oyununu yükledim ama bu hatayı veriyo bana yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayarım baya hızlı sp3 kullanıyorum yerimde dolu ama bu hatayı veriyo en az 5 tane dll dosyası istedi yükledim ama bu hatayı veriyo exception processing message c0000139 parameters 1707c8 ...:biggrin:durdurun

Exception processing message c0000139 parameters 186e78 17070 75b4bf7c 75b4bf7c

beyler bende böyle bir sorun var her pencere açmaya çalıştığım da bu hatayı veriyor nası çözebilirim lütfen bi yardım ???

Exception processing message c0000139 parameters 186e78 17070 75b4bf7c 75b4bf7c

beyler bende böyle bir sorun var her pencere açmaya çalıştığım da bu hatayı veriyor nası çözebilirim lütfen bi yardım ???

crack işlemini tam yapamamışsın tekrar dene.problem hangi oyun,program...vs. den kaynaklanıyor ise onu kaldırıp tekrar kur ve crack işlemini yap.problem hala devam ediyor ise varolan crack çöpe at ve yeni crack yükle.

oyun fln deil.. msn de pencere açtığımda veya birisi bana yazdığında çıkıo aynı,buna benzer hatayı winamptada alıyorum kaldırdım tekrar yükledim fayda etmedi format çektiğimde düzelir de atmadan nası çözebilirim ..???

oyun fln deil.. msn de pencere açtığımda veya birisi bana yazdığında çıkıo aynı,buna benzer hatayı winamptada alıyorum kaldırdım tekrar yükledim fayda etmedi format çektiğimde düzelir de atmadan nası çözebilirim ..???

format atmadan düzelmesi zor görünüyor.

Formata gerek yok arkadaşlar ben yeni format attım hatayı verdi. Sorunu takılı kart okuyucuyu aygıt yöneticisinden devre dışı bırakarak çözdüm. Kolay gelsin..

buna benzer bir konu vardı ama benimki biraz farklı

Msnde biriyle konuşuyordum bana resim linki attı bende ona tıkladım resim otomatik olarak yüklendi sonrada karşıma böyle hata geldi

exception processing message c0000013 parameters 75b4bf7c 4 75b4bf7 75b4b7c
iptal yeniden dene devam

bütün hepsini denedim 5 saniye sonra yine karşıma çıkıyor kafayı yiyecem ve msndeki çevrimiçi arkadaşlara o link gidiyor onun yüzünden msnede giremiyorum biraz araştırdım hatanın bilgisayarımda takılı hafıza kartından dolayı geldiğini anladım hafıza kartını çıkardım ama hata hala gelio bilgisayarı Eset(nod 32)ile tarattım virüs varsa silindi ama hata hala var çözüm olarak bana format at dediler ama bilgisayarda bir sürü dosyam var hepsi silincek program cdleri bnde yokbaşka bir çözüm yolunu bilen varsa nolur yardım etsin....

buna benzer bir konu vardı ama benimki biraz farklı

Msnde biriyle konuşuyordum bana resim linki attı bende ona tıkladım resim otomatik olarak yüklendi sonrada karşıma böyle hata geldi

exception processing message c0000013 parameters 75b4bf7c 4 75b4bf7 75b4b7c
iptal yeniden dene devam

bütün hepsini denedim 5 saniye sonra yine karşıma çıkıyor kafayı yiyecem ve msndeki çevrimiçi arkadaşlara o link gidiyor onun yüzünden msnede giremiyorum biraz araştırdım hatanın bilgisayarımda takılı hafıza kartından dolayı geldiğini anladım hafıza kartını çıkardım ama hata hala gelio bilgisayarı Eset(nod 32)ile tarattım virüs varsa silindi ama hata hala var çözüm olarak bana format at dediler ama bilgisayarda bir sürü dosyam var hepsi silincek program cdleri bnde yokbaşka bir çözüm yolunu bilen varsa nolur yardım etsin....

Dostum burası sana yardımcı olabilir bir dene istersen:
Windows Vista Help: What are error codes and how can I use them?

Arkadaşlar bir aydır bu hata üzerine uğraşıyorum.Görüşmediğim,yazmadığım yer kalmadı ama en sonunda nereden olduğunuda hatırlamadığım bir bilgiye ulaştım ve bu hatanın kökünü kazıdım.Umarım sizinde işinize yarar.
Başlat/Çalıştır : regedit

Buraya gidin : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Curr entControlSet\Contro l\Windows\
ErrorMode değeri 0(sıfır) ise 2(iki) olarak değiştirin.

Bu sorunun Sp2 yada 3 le alakası yok.Pc yi yıllardır kulllandığım Xp cd si ile formatladım daha driverları yüklerken bu mesaj tekrar karşıma çıktı.Boş yere disk ve flash okuyucularınızı aygıt yöneticisinden kaldırmayın problem yukarda yazdığım regedit (sistem kütüğü) ayarlarından düzeliyor.

Geri