TEKNİSYEN4
New member
Arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarında devamlı olarak açılışta bu hata veya herneyse bu devamlı olarak çıkıyormuş bu nedir nasıl çözülür lütfen yardım arkadaşlar

Exception processing message c0000139 parameters 186e78 17070 75b4bf7c 75b4bf7c
beyler bende böyle bir sorun var her pencere açmaya çalıştığım da bu hatayı veriyor nası çözebilirim lütfen bi yardım ???
oyun fln deil.. msn de pencere açtığımda veya birisi bana yazdığında çıkıo aynı,buna benzer hatayı winamptada alıyorum kaldırdım tekrar yükledim fayda etmedi format çektiğimde düzelir de atmadan nası çözebilirim ..???
buna benzer bir konu vardı ama benimki biraz farklı
Msnde biriyle konuşuyordum bana resim linki attı bende ona tıkladım resim otomatik olarak yüklendi sonrada karşıma böyle hata geldi
exception processing message c0000013 parameters 75b4bf7c 4 75b4bf7 75b4b7c
iptal yeniden dene devam
bütün hepsini denedim 5 saniye sonra yine karşıma çıkıyor kafayı yiyecem ve msndeki çevrimiçi arkadaşlara o link gidiyor onun yüzünden msnede giremiyorum biraz araştırdım hatanın bilgisayarımda takılı hafıza kartından dolayı geldiğini anladım hafıza kartını çıkardım ama hata hala gelio bilgisayarı Eset(nod 32)ile tarattım virüs varsa silindi ama hata hala var çözüm olarak bana format at dediler ama bilgisayarda bir sürü dosyam var hepsi silincek program cdleri bnde yokbaşka bir çözüm yolunu bilen varsa nolur yardım etsin....