Execute Edemiyorum!! Yardim

commodore

New member
Reaction score
0
Microsoft Visual C++ 6.0 Standard Edition kullaniyorum - aslina bakarsaniz kullaniyordum.. Ne yazik ki artik yazdiğim kodu compile edebildigim halde execute edemiyorum yani programi calistiramiyorum..

OutPut penceresinde execute etmesini istedikten sonra Linking.. yazısı kaybolmuyor. Programı kapatmak istediğimde de "You cannot close the workspace while a building is in progress. Select the Stop Build command before closing the workspace." hatası alıyorum.

Programı tamamen silip yeniden yukledim sorun gecmedi nasil bu durumdan kurtulurum yardımcı olursanız sevinirim.. :saskin

:eek: hiç Microsoft Visual C++ 6.0 kullanmadım ki ama sen bu programı daha önceden kullanıyorsan enim ol bi yeri atlıyorsun dur azcık bi kafanı topla

arkadasım yazdıgın kodlarda bir hata var demekki döngü kullanıyorsan onlara dikkat et sonsuz döngüye döndürüyor olabilirsin programı kodlarıını bir gözden geçir

makina haklı program sonsuz döngüye girerse bilgisayarın bile kitlenebilir tabi doğal olarak
istediğn işlemi yapamazsın

Arkadim Linking 'te takiliyo kaliyo diyo... Compli ederken problem var
Sonsuz dongu olayina girmek icin compli etmen ve execute etmen lazim
eger programda sonsuz dongu varsa execute'te problem cikar. Benim anladigim
kadari ile ya yazilan program cok buyuk bisey bilgisayrin yapmasi zaman aliyo.. Yada
kullandigin Complier hatalii

bence Complier hatalii cunku zaman alsada bilgisayar illa işlemi yapar diye dusundum ve sen bitane daha mı üyelik actın?

Geri