Exploit bölümü açılsın

Death_AngeL

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar bu forumda eksik olan birşey war bence.buda Exploit bölümünün olmaması neden burada exploit bölümü yokki.Bence exploit bölümüde açılsın diyorum.Siz ne dersiniz böyle bir bölümün olması bizim içinde yararlı olmazmı?Sizce açılsın mı exploit bölümü?

web hacking bölümüne açabilirsin exploitlerle ilgili başlığını..

önce exploitleri bi yayınlayın bakalım çok gerekli görülürse açılır şimdilik theozy nin dedigi gibi hacking e yazalım

exploitle yakindan ilgilenen kisiler gormuyorum ben, exploit dediiniz sadece web exploitse bilemem..

web hack bölümünde geniş bir şekilde anlatılmış ifrit ne olduğu...Wildboy o ne espri öyle yaw.Çok güldüm walla.

Arkadaşlar tamam o zaman dediğiniz gibi yapayım ama oraya koyacağımız tüm exploitler orada öylece kalacak ve kaybolup gidecekler.Kimsenin hiçbir işine yaramayacak.Ama yinede siz bilirsiniz.Ben yayınlamaya başladım bile.

WiLdBoY' Alıntı:
bi muhallebi türü

ifrit o ne ki diye sormuş demekki bilmiymuş sen de ona yardımcı olacağın yere bi muhallebi türü diyosun. belki web hack bölümünde olduğunu bilimyodur açıklama yapıldığının en azından link ver

Uzunefe' Alıntı:
ifrit o ne ki diye sormuş demekki bilmiymuş sen de ona yardımcı olacağın yere bi muhallebi türü diyosun. belki web hack bölümünde olduğunu bilimyodur açıklama yapıldığının en azından link ver

gereksizliğin gereği tasfiye, gerekebilir her an/ummadığın an

Geri