explorer.exe(Masaüstüm gelmiyor)

*\ReaLLieS/*

New member
Reaction score
0
Masaüstüm gelmiyor

arkadaşlar bilgisayarımı ilk açtığımda (Win7) siyah bir ekran geliyor ve belgelerim açılıyor.başka bişey yok.masaüstüm gelmiyor.görev yöneticisinden yeni görev diyip explorer.exe yazınca geliyor ama.Kaspersky 2011 ile taradım bol miktarda brotkon.q diye bir zararlı buldu.antivirüs yoktu önceden makinamda bu problemden dolayı kurdum.msconfig ile baktığımda başlangıçta Bron-Spizaetus, Switchboard, Tok-Cirrhatus-1992 ve empty(App data altında roaming diye biyerdeymiş) diye bilmediğim uygulamalar vardı ve kapatılamıyordu.temizlikten sonra kapandı onlar.ama masaüstüm halen gelmiyor.sistem geri yükleme yaptım düne ondada tamamlanamadı diyor yine aynı kalıyor.
bu problemin kaynağını,çözüm yolunu bilen veya çözüm olabilecek bir önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem virüsLerden doLayı zarar görmüştür.Şimdi sana şunLarı şunLarı yap dememiz bir çözüm sağLamayacaktır.Combofix iLe pc ni taratabiLirsin ama Sistem onarımı yapmak veya format atmak en iyi çözüm gibi duruyor..

ilgilendiğin için teşekkürler hocam.sistem onarımını bir deneyeyim bakalım.inşallah düzelir.format benim için en son seçenek çok fazla dosyam var.yedeklemek bile ölüm hadi onları yedekledim programlar oyunlar falan.combofix win 7 de çalışıyormu.sadece xp de çalıştığını duymuştum sanki.

ilgilendiğin için teşekkürler hocam.sistem onarımını bir deneyeyim bakalım.inşallah düzelir.format benim için en son seçenek çok fazla dosyam var.yedeklemek bile ölüm hadi onları yedekledim programlar oyunlar falan.combofix win 7 de çalışıyormu.sadece xp de çalıştığını duymuştum sanki.

Combofix xp/vista/win7 işLetim sistemLerinin tümünde çaLışmaktadır..

ctrl+alt+del yap görev yöneticisini aç
yeni çalıştır de explorer.exe veya explorer yaz enter de eğer bi şey gelmezse explorer i sana upload edebilirim

ctrl+alt+del yap görev yöneticisini aç
yeni çalıştır de explorer.exe veya explorer yaz enter de eğer bi şey gelmezse explorer i sana upload edebilirim

ilgilendiğin için teşekkür ederim ama öyle yapınca açıldığını yukarıda zaten belirtmiştim.benim problemim neden kendisi açılmıyor.

upload etsem system32 ye atabilirmisin ?

hocam explorer.exe m çalışıyor Allah a şükür.sağolasın.benim sıkıntım başka.açılırken çalışmıyor.yani tetiklenmiyor deyim sen anla.kablosuz klavye başlangıçta görmüyor yarın arkadaştan klavyesini alıp sistem onarma yapıcam.bozuksada orda düzelir zaten sağolasın.

Geri