Füze kalkanı konusunda hükümetin tutumunu doğru buluyor musunuz?

Füze kalkanı konusunda hükümetin tutumunu doğru buluyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
045e1e9ad854ffc84855ead5e5eccd3d.jpg

Füze kalkanı konusunda hükümetin tutumunu doğru buluyor musunuz?​

Bizim dostumuz,düşmanımız bellidir.Natonun hizmetkarlığını yapmak bize yakışmaz...Kendine yakıştıranlara sözüm yok tabi,yolları açık olsun.

bu konuda hükümetin bir tutumu var mı ki?
tutumdan ziyade amerika'nın dediğini yapması gibi bir durum söz konusu

hükümetin tutumu doğrudur

israili korumak asli görevidir

bu yüzden doğrudur

Başlıktaki soru yanlış birileri emreder hükümet uygular.
Gittikleri an hatta Türkiye'yi terkettikleri an en doğru kararı vermiş olurlar.

Tabi ki doğru değil fakat burada fanatik derecede meclisteki üç partinin tutumlarını değerlendirenler neden

Füze kalkanı konusunda sesini çıkarmadılar ?

Buna en büyük tepkiyi Has Parti Lideri Sayın Kurtulmuş ve BBP lideri sayın Topçu verdi. Ancak Muhalefet sandığımız Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin bu konu karşısında dik duramamaları yüzünden iktidar daha çok böyle projeye attığında sakın ola ağlamayın..

Hükümetin kendi tutumu olduğunu sanmıyorum.. Emir geliyor onlarda yapıyor.. Adalet bakanının yarım saatlik görüşme için 12 saatlik yolcugulundan birşeyler çıkıyor zaten...

Tabi ki doğru değil fakat burada fanatik derecede meclisteki üç partinin tutumlarını değerlendirenler neden

Füze kalkanı konusunda sesini çıkarmadılar ?

Buna en büyük tepkiyi Has Parti Lideri Sayın Kurtulmuş ve BBP lideri sayın Topçu verdi. Ancak Muhalefet sandığımız Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin bu konu karşısında dik duramamaları yüzünden iktidar daha çok böyle projeye attığında sakın ola ağlamayın..

Hepsinin kendi çapında demeçleri oldu da sanırım daha füze kalkanının onaylanması için meclisten geçmesi gerekiyor... Amerikan askerlerinin tezkere muhabbeti gibi... O zaman gördük zaten iktidarın ne oldugunuda şimdi yeni chpyi ve has partiyide görücez..Mhpnin tutumu belli. İZin vericeğini sanmıyorum.. Yalçın Topçu falan hikaye çizgisini kaybetmiş biri gözümde arada sırada konusuyorda kime konusuyor...

Zaten bu gibi durumlarda meclisin kararından çok halkın tepkisi önemli.. Ben bu forumda anlaşamadığımız kişilerin bile bu duruma karşı oldugunu gördüm..(bir iki dışında, onlar hala kılıf bulma peşinde) .. Polonyada halk istemedi.. Türk halkı neden istesin.. Tepki koymak gerekir..

Bakın Banu Avar ne demiş..

TSK'ya Karşı Ülkemize Füze Kalkanı Yerleştiriliyor videosunu izle - İnsanlar - Mynet - Video

füze kalkanımı kalksa

ermeni 1915 yasasımı geçse

izleyin haberleri

devlet adamı olmak biraz

GÜVEN
ÖZVERİ
TECRÜBE ister

9 yıldır bu işler izinde,seneye izinden dönecekler

Geri