SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0

Dünya kamuoyunun ve uluslararası toplumun gözleri önünde gerçekleşen insanlık dışı Gazze ablukasını ortadan kaldıracak etkinliklere gereken desteği veremediğim, Filistin halkına yönelik İsrail baskılarının ciddiyetini farkedemediğim, adım adım yaklaşan katliam karşısında bütün inisiyatifi seçilmişlere devretme yanılgısına düştüğüm, Ortadoğu’ya barışı ancak bölge halkının getirebileceği fikrine yeterince önem vermediğim ve Filistin halkının sıkıntılarını kendi sıkıntım gibi hissedemediğim için acılarını ve öfkelerini paylaştığım Filistinli kardeşlerimden özür diliyorum.
filistinim gözü yaşlı filistinim sen ağlarken biz gülebiliyoruz sen açken biz yemek yiyebiliyoruz sen sen bomba seslerinden uyuyamazken biz sıcacık evimizde sıcacık yataklarımızda belkide sıcacık rüyalardayız sen sormadan filistinim ben kendime soruyorum HANİ BİZ KARDEŞTİK kardeş kardeş için böyle mi olur sen benim gözyaşım oldun sen benim içten gelen acım oldun ve siyonist terör devletine karşı bedduam oldun filistinim senden özür diliyorum KARDEŞİM senden özür diliyorum FİLİSTİNİM....
FUCK İSRAEL !!!
FREE PALESTİNE !!!
Filistin'den özür dilemek için tıklayınız !