fıkra ben buna derim işte!!!!+13

:biggrinDomates ve hıyarlar İki çiftlik sahibinden birisi kadın diğeri erkekmiş. Erkek çiftçinin domatesleri çok çabuk kızarıyormuş. Kadın çiftçi birgün komşusuna sormuş.
Komşusu;
- ''Her sabah domateslere bakarak fermuarımı açıp cinsel organımı gösteriyorum domatesler çabuk kızarıyor'' demiş.
Bayan komşu bende yapayım bakalım faydası olacak mı demiş.
Birkaç gün sonra erkek çiftçi sormuş;
- ''Nasıl domateslerinizde değişklik oldumu komşu?''.
- ''Domateslere bende hergün senin gibi sabahları etegimi kaldırıp cinsel organımı göstermeye başladım ama hiç bir değişiklik olmadı
fakat domateslerin yanındaki hıyarlar çok hızlı büyümeye başladılar''.

:durdurunStİlİnİzİ Beyendİm
Hatice öğretmen sınıfa sorar;
- ''1 dalda 7 kuş var avcı ateş edip 3'ünü vuruyor kaç kuş kalır''. Haylaz bir öğrenci cevap verir;
- ''öğretmenim hiç kuş kalmaz''.
öğretmen önce şaşırıp;
- ''aferin yanlış cevap ama stilini beğendim'' der.
çocuk;
- ''ben size bir soru sorabilirmiyim''.
öğretmen;
- ''evet''.
- ''karşıdan üç bayan geliyor hepsi dondurma yiyor birisi emerek birisi yalayarak birisi ısırarak bunlardan hanğisi evlidir''. öğretmen biraz sıkılarak;
- ''emerek yiyendir'' der.
öğrenci;
- ''yanlış cevap parmağında alyans olan evlidir ama sizinde stilinizi beğendim''...
KulaĞa Deyİl

:eek:haKulağı pek iyi duymayan 80 yaşında oldukça yaşlı adamın biri bir gün prezervatif almak için eczaneye gitmiş. İçeri girmiş bağırarak dayım bana bir kutu prezervatif ver demiş. Eczacı adamı kolundan çekmiş ne yapıyosun dayı içeride bayanlar var böyle şeyler ulu orta söylenmez kulağa söylenir demiş. Yaşlı adam yok dayım kulağa değil *arrağa *arrağa demiş

:vurbal sürüyormuş uyanık

Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir.

Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti

aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;

Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam

sonunda ihtiyacini giderip yatar. Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar.. Rahip de anlatmaya baslar:

-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"
Adam sorar :

-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"

Basrahip hemen cevap verir:

-"O var ya o, ****pu cocugu, aletine bal suruyormus meger

:eek:haVajinan Varmi

Bir gün karısı kocasını işe yollar ve hemen ardından kapı çalar. Kadın kapıyı açar ve bir adam "hanımefendi vajinanız var mı?"diye sorar.
Kadın kapıyı hemen kapatır.

Bu olay bir kaç gün devam eder ve kadın dayanamayıpp kocasına söyler. Ertesi gün adam bezbol sopası ile kapının arkasında bekler ve kapı çalar. Kadın kapıyı açar ve adam"hanımefendi vajinanız var mı?"diye aynı soruyu sorar kadın "var allahın belası var" der.

Tam adam çıkıp vuracak adam "o zaman kocanızada gösterinde iki günde bir karımı becerip durmasın"der.))

Saygı diye buna deniir

bır gun kadının seyı yolda gezınıyormuş,o arada da erkegın seyı kadının seyını farketmiş ve laf atmıs onu taciz etmiş.bunun uzerıne kadının seyı erkegın seyını mahkemeye vermıs mahkeme gunu hakım kadının seyıne sormus ne ceza verelım dıye kadının seyıde benı gordugu yerde saygıda kusur etmıcek her gordugu yerde ayagı kalkıcak demıs. hakım de bunu kabul etmıs.O GÜN BUGÜNDÜR Kİ ERKEGİN ŞEYİ KADININ SEYINI GORUNCE HER ZAMAN AYAGI KALKAR VE SAYGIDA KUSUR ETMEZ ))

:clapBoşalma Yarışması

ingiliz , fıransız , alman ve bizim temel stadyumda boşalma yarışması yapar.
ingiliz başlar birkova bile dolduramaz. fıransız iki kova doldurur alman başlar bir kova iki kova derken dörtte tıkanır . sıra temeldedir temel başlar bir kova ik kova üç kova derken spiker canlı yayında ewet sayın seyirciler temele kovayetiştiremiyolar kovalar taşıyor stadyum doluyor doluyor ... glugluglu

:saskinBabam Ile Teyzem Annem Ile Amcam

bir gün bir çocuk tarlaya babasının yanına gitmiş.tarlaya gittiğinde, babasının ve teyzesinin öpüştüğünü görmüş. ve çocuk annesine yanına gidip olanları anlatmış.
çocok:anne ben babamın ve teyzemin öpüştüğünü gördüm
anne: nasıl oldu anlat bakalım
çocuk: babam teyzemin üstünü çıkardı sonrada sütyenini çıkardı
anne: tamam yeter oğlum geri kalanını akşam babana anlatırsın.... baba akşam eve geldiğinde
anne: babası oğlun sana bir şey söylecek demiş
baba:anlat oğlım demiiş... çocuk anlatmaya başlamış
çocuk: baba ben seni teyzemle öpüşürken gördüm demiş sen teyzemin üstünü çıkardın sonra sütyenini sonra kilotunu demiş
anne: sonra ne oldu oğlum demiş.
çocuk: annem ve amcamın geçen sene yaptığını yapmış demiş

:clapSinekteki tike bak

adamın biri karısı istemese bile karısına sürekli tecavüz ediyomuş. birgün kadın yemin etmiş bidaha yaparsan kesecem tikini diye. adam epey bi süre yapmamış. bigün piknige giderlerken adam azmış. Otoyolun üstünden geçen bi köprüde tam tikecek karıyı, karı falçatayı çıkarmış oğlanı kesip camdan aşağı atmış.. Aşağıdan geçen yolcu otobüsünün camına yapışmış. Söför bağırmış. Muavin koş len koş sinekteki tike bak diye

:eek:hatükürük fıkrası

Bİr GÜn ÜÇ Tane Bİt Otele Gİder Resepsİyon GÖrevlİsİnden ÜÇ KİŞİlİk Bİr Oda İsterler. Resepsİyon GÖrevlİsİ Bunlari Tuvalete Atar, Bİr MÜddet Sonra Bİr Erkek İle Bİr Bayan Tuvalete Bİrlİkte Gelİrler Ve İlİŞkİye BaŞlarlar. Bİtlerden Bİrİ Kadinin KalÇasinin Üzerİne, İkİncİsİ GÖĞÜslerİnİn ÜÇÜncÜsÜ İse Kadinin Vajİnasinin ÜstÜne Gİder. İlİŞkİ Bİttİkten Sonra Bİtler Bİr Araya Gelİr, Bİrbİrlerİne Nereye Gİttİn Ne Yaptin Dİye Sorarlar. Kadinin KalÇasinin Üzerİne Gİden, Öyle Bİr GaĞin Üzerİne Çiktim Kİ O Kadar BÜyÜktÜ Kİ Anlatamam Der. Kadinin GÖĞsÜnÜn Üzerİne Gİden De Ben Çok YÜksek DaĞlara Çiktim DemİŞ. Kadinin Vajİnasina Gİden De, Bİr Ormana Daldim, Gİttİm Gİttİm Bİr De Ne GÖreyİm, Ormanin Ortasinda BÜyÜk Bİr Boru, Borunun Yanina Gİttİm Benİ İtekledİ Ben De Onu İtekledİm, Bİr O Bİr Ben Derken Sonunda Bana TÜkÜrdÜ Ben De

:aşkağzın doluykan konuşma

bir zamanlar 3 kız kardeş varmış bu 3 kız kardeşte aynı gün evlenirle ve gerdeğe girerler anneleri merak eder ve en büyük kızının odasını dinler ve çığlıklar yükselir o odadan merak eder ortanca kızının odasını dinler ve bu odadanda ağlama sesleri gelir ve sonra en küçük kızının odasını dinler ve bu odadanda hiç ses soluk yok anne her neyse yarın sabaha sorarım der ve yatar yarın sabah olur anne buyük kızının yanına gider ve sorar kızım neden o kadar gülüyordun
büyük kız cvp verir:anne napim çok hoşuma gitti
ve anne ortanca kızının yanına gider ve şöyle der kısım sizin odadan neden ağlama sesi geliyordu
ortanca kız cvp verir:anne napim çok büyüktü bende korktüm
ve sonra anne en küçük kızının yanına gider ve sorar kızım sizden neden ses soluk çıkmıyordu
küçük kız cvp verir:anne sen demedinmi ağzın doluyken konşmaDDDDD

:durdurunKamyoncu fıkrası

kizin biri kamyoncuyla evlenecekmis gerdege girmeden önce kizin annesi demis kizim kamyoncunun ya.rragi büyük olur gerdege girmeden a.mina yag sür demis kiz gerdege girmeden a.mina yagi sürmüs kamyoncu kizin a.mini acinca bakmis yagli cikarmis cebinden tesbihi saralamis yar.ragina kiz sormus neden saraldin kamyoncu demis kaygan yollara zincir takmak gerekirrr...

tevez önce bir buenos dias kardeş....bu sitede yeniyim ve senin dışında eminim ki bir sürü arkadaş daha okumamıştır .....!!! sen yenilerini yazarsın artık ok...Astala vista beybe.????

Geri