-Fıkralar 7 tane- KUMARBAZZ

kumarbazz

New member
Reaction score
0
KUBARBAZZ:clap​

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sağlık bakanı,akıl hastenesini ziyaret ediyordu.Tehlikeli hastalar bölümüne girdiği zaman,saçını başını yolan bi adam gördü.Adam şöyle bağırıyordu:

"Leyla..Leyla.."

Bunun üzerine bakan hastanenin müdürüne adamın durumunu sordu.O da,dedi ki:

"Leyla adında bir kadını seviyordu.Kadın,onunla evlenmeyi kabul etmedi...O da çıldırdı"

Diğer salona geçtiler.Orada başka bir adam vardı ve oda elbiselerini parçalamıştı.Dövünüyor,saçını başını yoluyor ve:

"Leyla..Leyla" diye bağırıyordu.

Bakan,bu durumuda garipsedi ve müdüre aynı adnın tekrar edilmesini sordu.Hastane müdürü bu sefer şöyle dedi:

"Efendim,bu da, o kadınla evlendikten sonra çıldırdı

-------------------------------

Temel ve Cemal zilzurna sarhoş, otellerine zor gitmişler. Cemal saati sormuş,

-Cit pak pakayum, gece mi cündüz mi?

Temel perdeyi açıp bakmış. Cemal,

-Neymiş?

Temel düşünmüş düşünmüş ve,

-Hatırlamıyorum..

----------------------------

Bir golf kulübünün soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş.Ortada duran bir cep telefonu çalmış.Yakınındaki bir adam handsfree konuşma düğmesine basmış ve giyinirken konuşmaya başlamış:

-Alo...

-Merhaba şekerim,kulüpte misin?

-Evet.

-Ay ben burada süper bi deri ceket gördüm.1000 dolarcık.Alabilir miyim?

-Oluurr,madem çok sevindin,al tabii.

-Aslında buradan öncede galeriye uğradım.2007 modelleri gelmiş,tam istediğim renkte buldum.

-Ne kadar?

-60 bin dolardıc.

-O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama!

-Yaşasınn!Bir şey daha var.Geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450 bin dolar istiyolar.

-Tamam,ama 420 bin dolardan fazla verme sakın.

-Oldu şekerim.Sonra görüşürüz;seni seviyorum.

-Ben de seni....Görüşürüz.

Adam telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar:

-Bu telefon kimin,bilen var mı?

-----------------------------------

Abluka

Amerikada yaşayan ünlü bir mafya babasının karısı doğum yapacakmış. Hastaneye kaldırmışlar. Tabii ilgi obiçim. Doktorlar, hemşireler etrafında pervane. Neyse doğumhaneye almışlar. Kadın ikiz doğuracakmış. İlk çocuk gelmeye başlamış, çocuk kafasını çıkarınca etraftaki kalabalığı görür görmez hemen bağırmış. -Hey Joe, Ön kapıyı tutmuşlar, arka kapıdan kaçalım.

------------------------------------------

Temel amerikada bir gece kalacakmış fakat oteller full dolu yalvar yakar bir oda bulmuş fakat odayı sabaha kadar bir zenciyle paylaşmak zorundadır.Odayaçıkar zenci adam yatakta uzanmaktadır,şöyle bir temele bakar temelde aşağalarmış gibi onu süzmektedir adam kendisini küçük gördüğünü fark etmiştir.Gece olur yataklarına çekilirler temel resepsiyonu arayarak yarın beni sabah 7 de kaldırın der ve yatar sabah saat 6 gibi zenci temelin suratını siyaha boyar ve çıkıp gider.Saat 7 de resepsiyondan ararlar
Bey efendi saat 7 uyandırmamızı istemiştiniz derler.
Temel kalkar ve lavaboya gider aynaya baktığında şaşırır ve bağırmaya başlar:
Ula salaklar yanlış adamı uyandırmış.

--------------------------

Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş -Hocam bir muhendisle beraber olursam onun cezası ne kadar hoca - 3 sene demiş

- avukatla olursam?

- 5 sene

- doktorla olursam?

- 4 sene

- peki hocam hocayla olursam?

Hoca :
- seni gidi seniii .. sen cennete gitmek istiyorsun galiba...

--------------------------------

Trafik polisi Temelin kullandığı arabayı durdurur ve:
-Sizi tebrik ederim beyfendi, bu günkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size üçyüzmilyon lira ödül vereceğiz, ne yapmayi düşünüyorsunuz, demiş.
Temel:
-Hemen cidup bi ehliyet alacagim demis.
-Ne! senin ehliyetin yok mu?
demeye kalmadan yandan Fadime söze girmis:
-Siz ona bakmayin memur bey içince hep boyle sapitiyi
Polis iyice sinirlenmeye baslamis.
Derken arkadan dursun:
-Ula ben size demedimmi çalinti arabayla yola
çikmayalim basimiza bi is gelir diye.
Trafik polisi iyice zivanadan çikmis ve bagajdan idris
atlamis:
-Noldu usaklar geçtik mi siniri?