Faşist Baykal Defol Tepkisi

Çarpıtttığım falan yok. Haber orada okuyabilirsin.
Bunu yapanlarda hakaret etmiştir. Anlaşılmayan bir şey var mı? Çarpıtılan yeri de göster . Havada kalmasın söylediklerin..

düşündükten sonra anlattığın gibi bir olayın mümkün olmayacağı açık

yokmuydu bu ülkede avukat sadece bumu yani el sıkmadı hadi kodese sen inanıyormusun böyle bir olayın olabileceğine

kaynagı hatırlayabilirsen sevinirim bakmak isterim

Askeriyeden çaldıkları silahlarla cephanelik oluşturup plan yapanları cinayet işleyenleri daha çete

kuranlar bile göz altına alındığında kıyameti koparan Ergenekoncu medya gerçekte bir el sıkma

bahaneisyle birisi içeri atılacak ta sesini çıkarmayacak.

İşte bula bula temelden saçma sapan yalan ve uydurma haberlerden medet umuyorlar

düşündükten sonra anlattığın gibi bir olayın mümkün olmayacağı açık

yokmuydu bu ülkede avukat sadece bumu yani el sıkmadı hadi kodese sen inanıyormusun böyle bir olayın olabileceğine

kaynagı hatırlayabilirsen sevinirim bakmak isterim

başbakana metalci işareti yapan gençler 1 gün boyunca hapiste kaldı
penguen_kapak358.jpg

2007 seçimleri öncesi Erzurum'un Olur ilçesinde giden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir kahvehanenin önünden geçerken vatandaşlarla tokalaşmıştı. Akdağ, kahvehanedeki Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencisi Durmuş Şahin'e (24) de elini uzatmış, ancak Şahin,"Ben iktidar olup da vatana hizmeti dokunmayanın elini sıkmam" diyerek bakanın elini sıkmamıştı.

dikkat edelim sadece elini sıkmaması değil sözlü olarak hakaret var dimi ince nokta burası

Askeriyeden çaldıkları silahlarla cephanelik oluşturup plan yapanları cinayet işleyenleri daha çete

kuranlar bile göz altına alındığında kıyameti koparan Ergenekoncu medya gerçekte bir el sıkma

bahaneisyle birisi içeri atılacak ta sesini çıkarmayacak.

İşte bula bula temelden saçma sapan yalan ve uydurma haberlerden medet umuyorlar

Adam içeri falan atılmamış vede
"... sesini çıkarmayacak." demişsin adamın ne yapmasını istiyorsun boğaz köprüsüne çıkıp şov mu yapsın ?

cz5 ;

Sence o bir hakaret mi ? Kendinde inanıyor musun buna ?

2007 seçimleri öncesi Erzurum'un Olur ilçesinde giden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir kahvehanenin önünden geçerken vatandaşlarla tokalaşmıştı. Akdağ, kahvehanedeki Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencisi Durmuş Şahin'e (24) de elini uzatmış, ancak Şahin,"Ben iktidar olup da vatana hizmeti dokunmayanın elini sıkmam" diyerek bakanın elini sıkmamıştı.

dikkat edelim sadece elini sıkmaması değil sözlü olarak hakaret var dimi ince nokta burası

Herkes verilen hizmetlerden memnun olmayabilir. Ve C0L0SSUS da güzel bir örnek vermiş.
Peki konuda geçen hakareti yapanlar ne olacak???

Herkes verilen hizmetlerden memnun olmayabilir. Ve C0L0SSUS da güzel bir örnek vermiş.
Peki konuda geçen hakareti yapanlar ne olacak???

şüphesiz tekil olarak yapılsa oda cezalandırılacaktır ama bunu yapan topluluk bişi yapamazsın yada yapmıyolar tabi bu yapılanın doğru olduğunu göstermez sevmeyebilirler ama hakaret edilmemesi gerekti

МiқαDo;4682994' Alıntı:
cz5 ;

Sence o bir hakaret mi ? Kendinde inanıyor musun buna ?

vatana hizmet ya edersin yada etmezsin ortası yok bide yönetimde isen bu pek hoş karşılanmaz benim inanman bişi değiştirmeyeceği için yorum yapmak istemiyorum

şüphesiz tekil olarak yapılsa oda cezalandırılacaktır ama bunu yapan topluluk bişi yapamazsın yada yapmıyolar tabi bu yapılanın doğru olduğunu göstermez sevmeyebilirler ama hakaret edilmemesi gerekti

Hayır. Konunun detaylarını açıp bakarsan, polis göstericiyi uzaklaştırdı diyor.

Şunları da öğrenmek isterim aslında. Öğrencilere yapıldığı gibi yaka paça mı atıldı.

Bunu bir şikayeti dile getirmek ile bir tutamayız, yapılan cezalandırılması gereken bir durum.

ne tayyipten ne baykal dan bı halkt olmaz....ıkısıde kof.....bu ülkeye ATATÜRK gibi bir lıder lazım....suankılerın yusde 90 ı yiyici...yusde 10 nu da terorist kansızlar....

Bir zamanlar da Tayyip'in Ananı da al git lafı vardı değil mi? Bunların en başından en sonuncu adamına kadar uslupları aynı galiba. Bende desem ki "Tayyip defol" ne kadar yerim acaba..

Açtığınız konudaki başlık ile kaynaktaki başlık arasında fark var
ve bunun iyi niyetli bir hata olduğunu sanmıyorum. Başlık değiştirildi.
Lütfen aynı hatayı ! tekrarlamayın...

Geri