Facebook 5.92 milyon yeni üye kazandı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
20091020105816_renkliblog_facebok.jpg

Eylül ayı içerisinde 5.92 milyon yeni üye kazanarak Avrupa genelinde yaklaşık 100 milyon kişiye ulaşan Facebook, bu rakamlar ile birlikte Amerika Birleşik Devletlerinde’ki 88.3 milyon aktif kullanıcı barajını da geride bırakmış gözüküyor.

Araştırma içerisinde birinci sırayı Türkiye’nin aldığı görülürken, sahip olduğumuz ciddi kullanıcı potansiyeline rağmen 1.07 milyon yeni kullanıcı kazanarak %8 ‘lik bir büyüme ile 14.5 milyon kişiye ulaşıyor olmak da öyle sanıyorum apayrı bir yazı konusu. Diğer Avrupa ülkelerine bakacak olursak Ingiltere’nin sahip olduğu 20.6 milyon aktif kullanıcı ile birinci sıraya sahip olduğu görülürken, aynı zamanda büyüme oranı olarak ilk 10′da en az değere sahip olduğunu da görmek mümkün.

facebook-europe-2.jpg

Diğer ülkelere baktığımızda ise 4 ülkenin büyüme oranı olarak çift haneli rakamlarla devam etmesi bir hayli ilgi çekici.

Dünyanın en büyük 5. ülkesi olarak da anılan ve büyümesini sürekli olarak devam ettiren Facebook’un yükselişi bakalım nasıl devam edecek…

belasını versin :D kaç gündür hesabıma giremiyorum hep hesabınız bakımda diyo...bazen giriyo işlem yapmıyo...

Facebook kullanmıyorum,hayatımdan memnunum,

Geri