Facebook Arayüzü Eski Arayüz Yapmak!

on2

New member
Reaction score
0
facebook.jpg

Bilindiği gibi facebook yönetimi reklamlardan alacağı parayı düşünerek zoraki bir arayüz değişikliğine gittiğini açıkladı. Fakat bu kullanıcıları kızdırdı. Şuan için 1.5 milyonu aşkın kişi kurmuş oldukları gruplar ile protesto ediyor facebook yönetimini.

Bu zoraki değişiklik adı altında kimseye seçme şansı tanımadılar. Eskiye dönüş yeniye geçiş yapılmayacak tek ara yüz olarak new facebook kullanılacak denildi. Ama bu ara yüzü kullanmak zorunda değilsiniz. Eğer uzun süredir eski arayüzü kullanıyorsanız ve bir alışkanlığım var usta kralı gelsin bundan vazgeçiremez diyorsanız izlemeniz gereken adımlar, aşağıda!

Oncelikle ilk adim olarak,
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=2345053339

bu linke tiklayip uygulamayi kabul ediyoruz.

Son adimimiz ise, profilimize dönüyoruz ve adres cubuguna http://apps.new.facebook.com/?fbnew_opt_out=1

bu linki kopyalayip enterlemek oluyor
. Ehmm, facebook kullanıyorsanız ve arkadaslarınız nedir bu new facebook mudur nedir diyorsa bu bilgiyi paylas. Kolay gelsin.

faydalı olmuş
çok sıkıntı çeken vardı bu konudan..:

Teşekkürler sağolun.

hiç güzel olmamış ara yüz.. eskisi daha iyi arkadaşlar..

Eskisi daha güzeldi kesinlikle ama tasarımın çalıntı olduğunu duymuştum..

o konuda hiçbir bilgim yok malesef. Ama berbat ötesi bir dizayn. Ayrıca bu anlattığım durum artık geçerli değil, facebook yönetimi bu olayı iptal etmiş. İnsanlara secme sansı vermeden birşeyi dayatıyorlar. En azından geçiş hakkı olmalıydı isteyen yeni isteyen eski devam ederdi. Yada eski görüntüyü biraz genişletselerdi daha iyi olacaktı. Bu sacmalık tam.

Bence süper olmuş arkadaşlar,
baktım, artık arkadaşını eklediğinizde nerde okuyor, hobileri vs tek bir sayfada toplanmış...
Neydi öyle aynı tek bir sayfaya "Hade yeyin bakam" diye vermek?
[ sayfanın tamamen açılmasını bekliyordun yarım saat ]
Şimdi hertarafına saçılmış, nereye bakmak istiyorsan oraya gidip hemen buluyorsun....
Ki bence, facebook bu sistemi değiştirmeyecektir, eskiye dönmeyecektir...
Blog mu bu*

uğraşmışın paylaşmışın tşk ler .. takılmıyorum

eskisi daha iyi ya sewmedim yeniyi..

çok saolun yaa tesekkür ediyorum size bu yeni arayüz hic güzel deildi eskiye döndügüme cok memnunum

tşk fakat ben yaptım olmadı:((

çok sağ ol ortak link işe yaradı ama bir sorun var internet explorer 7 yarayacak mı????????

bu link sadece internet explorer 6 yarıyor

eywallah kardeş .. emeğine sağlık

Geri