Facebook Düzgün Açılmıyor (Yardım)

Cree

Murat
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,

facebook' um bir kaç haftadır düzgün çalışmıyor denemediğim browser kalmadı (chrome-firefox-explorer) yalnız ben bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum farklı bir bilgisayarda denediğimde hiç bir problem yaşamıyorum bu durumu düzeltmek için ne yapmam lazım yardımcı olması nedeniyle alt tarafa caps ekliyorum bilen gören yardım etsin.

ayrıca tanıdık tanımadık bütün arkadaşlara selamlar olsun ;)

9vfxq.jpg

Bilgisayarındaki tarih ve saat güncel mi?

evet sorun yok güncel gözüküyor işin garip tarafı gün içinde bir iki defa normale döndüğüde oluyor

internet hızında bi değişiklik varmı yada diğer sitelerde normal mi ?

internet hızım normal diğer sitelerde hiç böyle bir sorun yaşamıyorum sadece facebook da yaşıyorum

kardeşim ccleaner yükle güzelce butun herşeyi sil ondan sonrada pc yeniden başlat :)

ya giriş yap demesem oda olmuyor herşey giriş mailim ve şifremi yazdıktan sonra bozuluyor

çerezleri silmelisin .. çerezleri sildikten sonra tekrar giriş yaptığında düzelmesi lazım ..

valla silmediğim çerez cips kalmadı hepsini temizledim farklı farklı browserları kullanarak açmaya çalıştım hatta ama yok oğlu yok düzelmiyor zıkkım :(

genelde bu tür hatalar cerezlerden dolayı olur eğer zaten firefox,opera,safari gibi tarayıcıları kurdugun zaman internet explorer la beraber calıssın dersen cerezler onlarada aktarılar yanı hangı tarayıcıdan acarsan ac hep aynı ekranla karsılasırsın ayarlar kısmından cerezleri silebilirsin, yada geçmişi :)

sana en temiz yöntemi anlatıyım ccleaner la full temızlıyıceksın sıfreler seçeneği cıkar şifrelerini kaybetmek istemiyorsan.
modemi kapat-aç
sistemi yeniden başlat :)

eywallah dostum bidaha temizleyeyim bakım inşAllah düzelir yardımlarınız için teşekkürler ;)

Geri