Facebook Sohbette [BAZI] Kişilere Çevrimdışı Görünmek

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira

Örneğin Facebook’a girdiniz, sevgiliniz de orda. ama siz biraz çapkınlık yapıp kaçmayı planlıyorsunuz. Ama bunun için size sohbet kısmı lazım, tabi ki karşı tarafın msn adresini alana kadar
icon_biggrin.gif
Eee sevgili bu, silsen silinmez :p

O zaman ne yapıyoruz. Sohbet grupları oluşturuyoruz ve bu gruplardan birine bizi görmeyecek olanları ekliyoruz
icon_biggrin.gif

1. Facebooka giriş yaptık ve sohbet penceresini açtık.
  2. Üstte bulunan Arkadaş Listeleri bağlantısına tıkladık.
  3. Açılan bağlantıda Yeni bir Liste oluştur kısmına bizi göremeyecekler için oluşturacağımız grubun adını yazıyoruz. Örneğin körler
    icon_biggrin.gif

4. Enter tuşuna basıyoruz. Ve grubumuz oluştu.
  5. Şimdi grup isminin yanında çıkan düzenle linkine tıklıyoruz ve yeni bir pencere açılıyor.
  6. Şimdi açılan pencerede çıkan ve bizi sohbette görmesini istemediğimiz eş, dost, akraba, çoluk, çocuk ne varsa seçiyoruz
    icon_biggrin.gif

7. Ben 5 kişi seçtim. Listeyi Kaydet butonuna tıklıyoruz. Ve grubumuzun altında şu an online olan o 5 kişi görüntüleniyor
    icon_smile.gif

8. Şu an hala bizi çevrimiçi olarak görüyorlar. Şimdi yapmamız gereken tek şey kaldı.
  9. Körler yazısının sağındaki ikon üzerine geliyoruz ve bir yazı beliriyor: Çevrimdışı Ol
  10. Bu linke tıklıyoruz. Körler grubunun üyeleri kayboluyor ve ikonumuz da siyah renge dönüşüyor
    icon_smile.gif

Bu da 10 adımda Facebookta Sevmediğiniz İnsanlardan Kurtulma Yolları olsun
icon_biggrin.gif

TeşekkürLer zebani işe yarayacak =)

gerçekten çok faydalı bir konu. teşekkür ederim.

emeğine sağlık.teşekküler

Adamsın Lan :D Çooook İşime Yarar :D

arkadaşım yaptım ama işe sonradan vazgeçmek istedim şimdi listeyi kaldıramıyorum nasıl yapcaz onu

nsL kaLdırıLcak onu hiç denememiştim acıkcası = ) aksama musait bi zamanımda baqım yazarım konuya ; )

emeğine sağlık gerçekten uzun zamandır böyle bi şey arıyordum:))

Sevmediğin Adamın Facende Ne Işi Var Onu Anlamadım Maden Sevmiyorsun Sil Gitsin

Geri