facebook zynga pokerde hackleniyoruz nasıl onlem alabiliriz

lordofdark

New member
Reaction score
0
arkadaslar aranızda bu oyunu oynayanlar var mıdır bilmiyorum.ama oynuyosanız eger ne demek istedigimi cok iyi anlarsınız.adamlar ne facebook sifresini ne de mail sifresini kırmadan ustelik tanınmayan cihazlardan yapılacak girislere karsı koruma onlemi olan telefon guvenlik kodunun aktif oldugu hesaba bile rahatca girip chipleri cekiyorlar.bana gore normal facebook uzerinden cekmiyolar cunku girmesi mumkun deil benim hesabıma ama tam bilgim olmadıgı icin sizlerden yardım bekliyorum.buna karsı nasıl korunabiliriz ? onerebilceginiz program var mıdır ? lutfen yardım edin...ogrenciyim bu isle geciniyorum ve gercekten cok buyuk paralar zarar ediyor herkes bu aralar bu yuzden....lutfen yardım.....

Bilgisayara virüs girmiş olabilir belki. Kaliteli bir antivirüs programı ile tarama yaptınız mı hiç?

aynen tarama yaptım format attım ayrıca dedigim gibi benim bilgisayarım haric normal yoldan baska bi pcden hesabıma erismeye calısılırsa aktive ettigim telefona gelen guvenlik kodunu girmeden hesaba kimse giremez.ama bu adamlar bu oyunu oynayan buyuk oyuncuların alıcı satıcıların hepsinin hesaplarını bosaltıyorlar.sırf bana ozgu bir durum degil su an oyuncular da satıcılar da herkes oyundan uzak duruyor.kimse bir cozum bulamadı yada bulanlar kimseyle paslasmıyor.yardımlarınızı bekliyorum ltfn...

Valla bende hiç böyle bir durum ile karşılaşmadığım için bir şey diyemem ama Zynga'nın destek ekibi ile görüştünüz mü ?

adamlara yazıyorum ama soyledikleri tek sey ben senin zararını karsılayabilecek konumda yetkide degilim.zaten zyngaya karsi elimiz cok guclu degil sonucta onlara gore illegal hareket ediyoruz.ama bu nasıl istir adamlar hesaba nasıl giriyolar guvenlik kodu bile aktifken aklım almıyor.caldıkları miktarlar da az buz rakamlara mal olmuyor bana gunde ortalama 300-500lira bu yuzden zarar ediyorum..lutfen akıl verebilecek arkadaslar varsa gerek burdan gerek ozelden yardımlarınızı bekliyorum....simdiden ilginize tesekkurler...

yok mu bu konuya el atıcak en azından fikir verebilecek bir arkadas ?

Geri