facebook'a giremiyorum yardım lütfen!

sersemboy

New member
Reaction score
0
konuyu doğru başlığa mı açtım bilemiyorum.. neyse..

derdim şu ki face'in giriş sayfasında daha şifremi yazmaya başlıyorum ki hata raporu geliyor ekrana ve tekrar deniyorum yine aynı.. başka sitelere girebiliyorum, hiç sorun yok ama face 'e giremiyorum.

virüs mü bilmiyorum Avast ı kullanıyorum, her yolu denedim ama başedemedim. ne olmuş olabilir ne yapmam gerekiyor. :durdurun:durdurun:durdurun

internet explorer kullanıyosan simge üstüne gel sağ tuşa bas özellikerl de dosya silde , tümünü sil de ...
opera kullanıyosan
araçlar/tercihler/gelişmiş/çerezler/çerezleri yönet/sil....

internet explorer kullanıyosan simge üstüne gel sağ tuşa bas özellikerl de dosya silde , tümünü sil de ...
opera kullanıyosan
araçlar/tercihler/gelişmiş/çerezler/çerezleri yönet/sil....

adamım denedim onu explorer kullanıyor yaptım ama yine hata yine hata.. başka fikri olan? :thumbdown::confused1:

modemi resetlemeyi dene
....
ip adresin deişsin ..
sonra tekrar modemde kullanıcı adını şifreni gir tanıt...
tekrar dene

Sorun bir virüsten kaynaklanıyor olabilir. Bende adres çubuğuna youtube'un y'sini yazınca hata alıyordum virüs taraması yaptım geçti.

Virüs olabilir...

Dns çakışması olabilir...

Çerezlerden kaynaklanabilir...

Virüs ise Combifix ile temizlik yap.Güncel sürümüdür.

DNS ise dns ayarlarında otomatik seç yap ve modemi resetle..

Çerezlerden ise İE,Opera,Firefox farketmez Ccleaner ile artık dosya temizliği yapabilirsin...

kısa süreli işe yaradı ama sayfa yenileme yapınca yine hataaa kafayı yiyeceğim, face delisi değilim bu kadar aslında ama acil girmem gerekiyordu

Sorun bir virüsten kaynaklanıyor olabilir. Bende adres çubuğuna youtube'un y'sini yazınca hata alıyordum virüs taraması yaptım geçti.[/QUOTE

avast4'ü kullanıyorumi tarama yaptım geçmedi sen hangi virüs prog kullanıyorsun? yine de eyvallah

Virüs olabilir...

Dns çakışması olabilir...

Çerezlerden kaynaklanabilir...

Virüs ise Combifix ile temizlik yap.Güncel sürümüdür.

DNS ise dns ayarlarında otomatik seç yap ve modemi resetle..

Çerezlerden ise İE,Opera,Firefox farketmez Ccleaner ile artık dosya temizliği yapabilirsin...

HAY ALLAH RAZI OLSUN YAA İŞTE BUDUR.. MİLLET EN ACİLİNDEN "COMBOFİX" ADLI VİRÜS PRORAMINI İNDİRİN. SORUNSUZ GİREBİLİYORUM FACE'E..

ADAMIM SÜPERSİN! :thumbup::clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:thumbup1:

Geri