Facebook'ta yeni skandal

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Facebook'ta yeni skandal

facebook-ta-yeni-skandal-634312.Jpeg

Facebook’ta, kullanıcıların, arkadaşlarının canlı sohbetlerini okuyabildiği ve beklemekte olan arkadaşlık tekliflerini görebildiği bir güvenlik açığı ortaya çıktı.

Kullanıcıların özel bilgilerinin gizlenmesi amacıyla oluşturulan gizlilik ayarlarındaki bir boşluk dolayısıyla oluşan açığın tamiri sırasında Facebook canlı sohbet uygulamasını bir süreliğine kaldırdı. Sorunun giderilmesinden sonra, canlı sohbet uygulaması tekrar aktive edildi.

İlk olarak TechCrunch isimli teknoloji blogu tarafından duyurulan açık gizlilik ayalarında yer alan ve kişilere profillerini başkalarının nasıl gördüğünü göstermeyi amaçlayan seçenek üzerinden çalışıyordu.

Facebook'ta yeni skandal - Milliyet.com.tr

Ekli dosyalar

• facebook-ta-yeni-skandal-634312.jpg
    facebook-ta-yeni-skandal-634312.jpg
    11.6 KB · Görüntüleme: 7,925
..:.. bırakın su facebook kuLLanmayı ..:..

facebook kuruluş amacına hiç erişemedi erişemezde gençliği asimile etmekten başka bir şeye yaradığı yok.

bi aralar takıldık ama gerçekten video sitesi gibi oldu, yeterince video sitesi var intrnette, o yüzden facebook'a gerekte yok.. boşverin facebook'u.

iletişim açısından işe yaradığı yönler var.
beni çokmu sms atma derdinden kurtarıyor çoğu zaman.mesela okulla ilgili bişey upload ediyorsunuz ve tüm sınıfın alması lazım herkese mail atmak yerine facebook tan atıyorum güzel oluyor...
Herşeyi nasıl kullanmak isterseniz öyle kullanırsınız

ne kadar skandal olursa olsun. su site bizim memleketin
hayatına pis girdi, artık herkes orada takılıyor. cok tehlikeli

iyice milletin hayatına girdi bu facebook işi. ismail yk diye bi şey var şarkıcı sanatçı falan diyolar. o tuhaf şey işte şarkısını bile yaptı bunun. radyolarda bile çalıyo ya inanılmazz:confused:

Facebook for the loosers :D (Asimile Gençlik) :D

iletişim açısından işe yaradığı yönler var.
beni çokmu sms atma derdinden kurtarıyor çoğu zaman.mesela okulla ilgili bişey upload ediyorsunuz ve tüm sınıfın alması lazım herkese mail atmak yerine facebook tan atıyorum güzel oluyor...
Herşeyi nasıl kullanmak isterseniz öyle kullanırsınız

önemli olan bu nasıl kullanmak istediğin zaten aynen katılıyorum. mesela uranyum enerji üretmek için de nükleer silah için de kullanılabiliyor !

ne kadar skandal olursa olsun. su site bizim memleketin
hayatına pis girdi, artık herkes orada takılıyor. cok tehlikeli

bu bizim milletin çingene damarından kaynaklanıyor. bir gün çanakkale damarı kabaracak diye umutluyum.

ama neticede facebook bir çok arkadaşınıza ve onların tanımadığınız arkadaşlarına ulaşabileceğiniz çok geniş bir platfom. bunu protesto etmek yerine sesimiz duyurmak için yanlışları ve doğruları duyurmak için kullanmak lazım. çünkü bunu yapan adamların destekçileri olaya bu açıdan yaklaşıp kendi çıkarlarını dayatabileccekleri bir platform oluşturmaya çalışıyorlar....

Facebook çok yararlı bir araç olmuştur biz Türkler için.. Beyinlerimizi uyuşturup ülkeye millete yararlı bir şeyler üretmemizi engelliyor.. Böylelikle kendimizi yormuyoruz aklımızı kötüye daha kolay çalıştırabiliyoruz

Geri