Facebook'un son "kazığı"

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Facebook, sponsorlu reklamlarda üye resimlerini kullanmaya başladı. Facebook'un yeni 'Sponsorlu yazılar' planı Ocak ayında duyurulmuştu ve görünüşe bakılırsa yeni özellik şu an devrede.

Yeni reklam kampanyasına göre bir veya birden fazla arkadaşınız bir ürünü 'beğenmiş' ise bu ürüne sizin de eğilimli olduğunuz düşünülüyor. Dolayısıyla size önerilen sponsorlu reklamlarda bir arkadaşınızın resmi yer alabiliyor.

Bundan daha kötüsü ise yakın zamanda üçüncü parti reklamcıların da Facebook uygulamalarında isminizi ve resminizi kullanacak olması. Kampanyanın dışında kalmak için bir seçeneğin mevcut olması, bu tür bir paylaşımın yapılacağını ortaya çıkarıyor.

Üçüncü parti reklamların dışında kalmak için Hesap Ayarlarınızda (Gizlilik Ayarları değil), Facebook Reklamları sekmesine tıklamanız ve karşınıza gelen 'Platform sayfalarındaki reklamların bilgilerimi şu kişilere göstermesine izin ver' seçeneğini 'hiç kimse' olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Aynen hajı, benim beğenip paylaşmadığım reklamları ben paylaşmışım gibi görnüyor. Bitanesi erotik bi reklamdı zor durumda kaldım valla :)

hic beklemedigim bi anda kız arkadasım msj attı bu ne demek oluyo diye :blushing:

bi baktımki pembe kedi,kırmızı panjur falan eyvah eyvah :D

bu arada resimlerimizi kullanıyosa telif hakkı talep edebilir miyiz acaba :001_tongue:

edemezsiniz çünkü size seçenek sunmuş hiçkimseyi işaretlerseniz görünmez zaten ama bunu çoqu kişiler bilmediqi için face nin de işine geliyo :)

bu facebok denen yere aile resimlerini, arkadaş resimlerini, kişisel resimlerini koyanlara şaşırıyorum gerçekten.

αqqα уєкяυ;5313060' Alıntı:
hic beklemedigim bi anda kız arkadasım msj attı bu ne demek oluyo diye :blushing:

bi baktımki pembe kedi,kırmızı panjur falan eyvah eyvah :D

bu arada resimlerimizi kullanıyosa telif hakkı talep edebilir miyiz acaba :001_tongue:

onun kılıfını bulmuşlar hocam.
bu arada başına gelende ilginç yani.neye uğradığı şaşırmışındır

Gerçekten bilinmeyen bir çok özellik var.İyi kullanmak lazım.

her dakikasını fotoğraflayıf faceye koyan gençliğe kocaman bir alkış deyelim o zaman :D

anı yaşamayı sevmiyorum ben fotoğraflarım döner tekrar tekrar bakarım :D cmylmz gibi oldu

resim sorun değilde acayip acayip reklamlarda isminin çıkması feci :) Zaten hiçbir zaman profilde kendi resmimi kullanmadım..

Teşekkürler Bilgiler için..

Geri