Falan Filan İnter Milan

ultramurat

New member
Reaction score
0
bir şarkı vardı ''Bu gece kalbimi evde bıraktım'' diye saçma dimi sizcede:goz:

Travestiler vardı Harbiye'de; apartman girişlerinde, sokak başlarında onlar saçma değillerde: makyajı yapıyolar silikon milikon herşey tamam ama sesini bile benzetenler oluyor galiba işini hakkıyla yapanlar grubuna giriyor bu insanlarda:biggrin

Taksim'de İstiklal'de yürüyenler vardır kesin düşünün genelde arkadaş grubu ile gidilir oraya ve şaşırdığım olay en saygılı efendi babacan sandığınız arkadaşınız bir anda trafik canavarı gibi olur, o an herkese laf atar, yada ilgi çeker, inceden ona karşı bir kıllanma olur ister istemez ama o mahalleye geldiğinizde yine eskisi gibidir; peki orada niye artis gibi oluyor yada banamı denk geliyor nan:p

Bilimadamlarınıda anlamıyorum çoğunlukla gereksiz işlerle uğraşıyorlar; bilimkadını olsa böyle olmazdı kesin:biggrin

düşünün evde yalnızsınız kapı çalıyor karşıcinsten biri var ve içeri girmek istediğini söylüyor yada düşünmeyin hayatta olmaz böyle birşey:durdurun

Sizinde aklınıza Pc yada Vcd falan filan Cd'yi okumayınca; ''Okumuyorsa bir işe verin'' esprisi geldimi peki? :biggrin

Kışları hiç sevmiyorum; soğukta yürümekten cilt kanseri olacam birgün:vur

Eminim hepiniz telefonunuza tanımadık bir numaradan çağrı gelince garip hayaller kurmuşsunuzdur bende kurdum söylim dedim:victory

Bu konunun saçma olduğunumu düşünüyorsunuz belkide öyledir yada gecedir yok olmadı bu espri:eek:ha

Falan Filan İnter Milan ile alakayı kuramadınız değilmi? Doğrudur.
zaten bende bir arkadaştan duymuştum ama adam harbiden iyi bir Dj setlerini dinleyin direk Gelsin Gitsin Tarzı kopmassanız muhabbetine koparsınız:goz:

Bitti ( parantez içini doldurmayı çok istedim ama olmadı):victory

Bu Bir Ultramurat Yazısıdır:D

Geri