faydalı bilgiler

türker35

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar olmasını düşündüğün bir bölüm olacak bölümün adı faydalı bilgiler ve anlatımlar başlığında toplanırsa bence süper olur ne program nede resimli anlatım gibi olacak her kezin bilgisayar hakkında (mönitör,klavye,ses sistemleri,wep cam işletim sistemi,donanım)her zaman elimizin altında olanları daha yakından tanıma fırsatı olur hemde formda resimsiz anlatım lardan temizlenmiş olur her kezin bildiği bir püf noktası vardır bunları burada paylaşırsak güzel olmazmı mesala işletim sistemlerindeki küçük ama marifetli konuları burda paylaşa biliriz ,herkez hem sorar hem yardımcı olur buda benim fikrim siz ne düşünüyosunuz ?:clap

aslında forumda hepsı var ama karısık bır bıcım de pc yapımı bıle var resımlı :) ama bır arada guzel olur ama ısmı değişik olması lazım faydalı bılgılere ozman yemek tarıflerıde gırer alzım cuku faydalı bırsey :)

evet haklısın konuyu açarlarsa konu başlığı okadar önemli değil yeterki açsınlar , benim dememde o var ama çok karışık bilgilerimizi nerede paylaşacağımız karamsarlık var

İlk açıldığımız zamanlar da bende böyle bir öneri getirmiştim, "bilgisayarla ilgili yararlı bilgiler ve püf noktaları" gibi bir bölüm açılabilir diye düşünmüştüm, ama zamanla anladım ki forumda bu paylaşımların yapılabileceği envaiçeşit bölüm var .

yoksa bu bölüm işe yarar

reactor dediğin gibi konular var ama çok dağını şeklinde benim demem hepsini bir başlıkta toplayalım örneğin ben resimli anlatıma aşlat tuşunun marifetleri ve yararları hakkında konu açmıştım faydalı bir bilgiydi resim olmadığı için konu silindi bu tarz konuların paylaşılcağı tam bir başlık olmadığı için iyi olacağına inanıyorum mesala çalıştır komutları sürücülerimizin temizliği gibi resimli anlatımada ilave edile bilir adıda resimli anlatım ve faydalı bilgiler'de ola bilir vbu konuyu tekrar bir ele alırsanız sevinirim teşekkürler
( en azından sömürmeye gelen arkadaşların okuması gereken konularda buluncağı için zamanlarını verip kalıcı olacaklarına eminim)

Geri