"FB formasını şerefle giyerim dedi!"

aspes

New member
Reaction score
0
yuhh diyorumm .. söz sizde..

Transferi, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz'un, yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt, milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti.

Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, ''Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a benim yanımda 'Bu formayı şerefle giyerim' dedi. Ben şahidim'' diye konuştu.

Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, ''İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz'un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu'da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler'de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır'' dedi.

Bozkurt, yaklaşık 1 ay önce aralarındaki sözleşmeyi feshetmelerinin bir anlaşmazlıktan kaynaklanmadığını dile getirerek, ''Mehmet Topuz başka bir menajer ile anlaşmayacağı konusunda bana söz verdi. Aramızdaki dostluğa inanarak, güvenerek ben de sözleşmeyi feshettim'' ifadelerini kullandı.

------KaynaK------

Bence Mehmet Topuz Dalga Geçiyor :D Hemde Çok Güzel ...

Adam Kendi Ağzından SöyLemiş.
Daha Ne 1 Ay Önce G.Sarayda Oynarım Dedi 5 Ay Önce Doğuştan FenerLiyim Dedi FeLan SaçmaLıyo BunLar?

Kıvır Medya Kıvır.. O Yanada ßu Yanada Kıvırrrr... =D

Mehmet Topuz KovaLasın uLan aLayınızı..!!!

Bunları kendi ağzından duymadıktan sonra inanmam ben. Basın ortalığı kızıştırmak için ne diyeceğini şaşırdı lig bitti ya tiraj düşer diye böyle seneryolar atıyo orrtaya. adam tv ye çıktı kendi ağzından dedi Beşiktaşlıyım diye milyonlar izledi daha neyin peşindesiniz.

Herşeye rağmen,Beşiktaşlı arkadaşların Mehmet Topuz açıklama yaparken,kendisine verilen bir metinden faydalandığı ihtimalini düşünsünler.

Topuz nerde oynamak istiyorsa er ya da geç oynar,yalnız klüplerin transfer yapmayı,klüp başkanlarının da terbiyeli olmayı öğrenmesi lazım.

Fakat şöyle bi durum var fenerbahçeyi tutması ayrı bi konu fenerbahçe formasını şerefle giymesi ayrı bi konu tabikide giyerse şerefle giyecek o formayı tıpkı rüştü fenerbahçelidir ama beşiktaş formasını şerefle giyiyor yada mustafa denizlinin beşiktaşlı olup zamanında galatyasaray formasını şerefle taşıması gibi.... yani ya medya saçmalamış yada bozkurt büyük ihtimal medya saçmalamıştır ama :)

bou bouna az kalabal artk kararn versin

Geri