FBI , Gülen işbirliğini itiraf etti...

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
599754_444285692270912_708730922_n.jpg

FBI Resmi Sitesinden Fethullah Gülen ile Beraber Çalıştığını Açıkladı!

Amerikan iç istihbarat örgütü FBI kendi resmi sitesinde açık açık Fethullah Gülen Örgütü ile beraber çalıştıklarını söylediğini. FBI Web sayfasında 'Houston sosyal yardım programı' kamuflajı altında işbirliği yapılan kurumlar arasında Fethullah Gülen Örgütü de sayılıyor.

FBI’nın resmi sitesinde işbirliği içinde oldukları sosyal, etnik ve azınlık grublarını sıralarken ABD'deki Fethullah Gülen Örgütünü de sayıyor. İşbirliği yapılan ilk sıradaki örgüt, meşhur ADL örgütü. Bu örgüt yahudilere karşı en küçük bir itirazı hemen susturmak üzere kuruldu ve Fethullah Gülen Örgütü de bu örgütle beraber yazıldı.

FBI — Houston Community Outreach adresinde söz konusu çalışmanın ayrıntıları anlatılıyor.

FBI'nin işbirliği içinde olduğu kuruluşlardan bazıları:

ADL
NAACP
Gülen Örgütü
Yağmur damlası türk evi
Güney asya ticaret odası

Görmek isteyenler için FBI'nin Fethullah Gülen ile işbirliği yaptığını itiraf ettiği resmi sitesine bakabilir:

FBI — Houston Community Outreach

İslam alemini birlikte sömürüyorlar.
Allahın Gazabı üzerlerine olsun.
Kahrolsun ABD ve yerli işbirlikçileri...

Aslında bugüne kadar anlamayanlara söylemek lazım.

bu gün sövmeyeceğim :)

sövenlere bol teşekkürler edeceğim,

var mı şuku isteyen? :) :)

Liste icinde Houston Islam Cemaati de var. Icerigi tam vermeden sadece isbirligi kismini alirsan olacagi o. Medyanin gucu diyebiliriz.

Ayrica alintida demis ki:

The FBI has always been a defender of civil rights, and in Houston we are proud of our partnerships with ethnic and cultural groups in the area. The special agent in charge has an “open door” policy with any ethnic or cultural group that would like to come and discuss issues that cannot be resolved local and state level. These are just a few organizations that we have built partnerships with:

The Anti-Defamation League
The NAACP;
The League of United Latin American Citizens (LULAC);
The Gulen Institute;
The Raindrop Turkish House;
The South Asian Chamber of Commerce; and
The Islamic Society of Greater Houston

FBI her zaman sivil haklarinin savunucusu olmustur, ve Houston`daki etnik ve kulturel gruplarla isbirligi yapmaktan gurur duyuyoruz. Her turlu etnik ve kulturel gruba karsi kapimizin acik oldugu ozel ajansimiz bu topluluklarla bolgesel ve eyalet bazinda cozulemeyen meseleleri gorusmek uzere bir araya gelmek ister. Ortaklasa calistigimiz organizasyonlardan yalnizca birkaci sunlardir (yani bu verilenler hepsi degil daha cok varmis):

The Anti-Defamation League
The NAACP;
The League of United Latin American Citizens (LULAC);
The Gulen Institute;
The Raindrop Turkish House;
The South Asian Chamber of Commerce; and
The Islamic Society of Greater Houston

Bu topluluklarin hepsi bolgedeki buyuk topluluklar veya sirketler ve hukumet de bazi sosyal sorunlarin cozumu icin yardim alabilir nitekim sosyal sorun icin yardimlastigini da belirtmis sitede. Amaci sosyal sorun cozumuymus ve bu yuzden belki bunun gibi onlarca orgutle gorusme halinde hukumet. gulen fbi ile isbirligi yapiyorsa Houston Islam cemaati de mi isbirligi yapiyor. The Anti-Defamation League (ADL) anti semitizm karsiti bir orgutmus bunu hemen soyleyip Houston Islam Cemaatini hic yazmamak da sacma bi durum... Latin Amerikali vatandaslar dernegi de var bolge meksika sinirina yakin oldugu yerlerde etkin olabilir ve hatta bir donem amerikaya satilmis meksika topraklari oldugu icin orada bu topluluklar halkin yuksek yuzdesi uzerinde etkin gruplar. The NAACP denilen orgut ise amerikali zencilerin haklarini savunmak uzere 1909 yilinda kurulmus 100 yillik toplulukmus. Bi haber yaziyolar madem tum metni cevirin de millete de dogru lanse edin.

CIA sitesi olsa tamam diyecegim. Icisleriyle alakali durumda sivil toplum orgutleri ve sirketlerden hukumetin yardim almasinin ne sakincasi var anlayamadim.

Fethullah Gulen`in hicbir yaptigini tasvip etmiyor ve gayri-islami buluyorum hatta bazi soylemleri gercekten soylediklerine inananlar icin imani yonden tehlike arz ediyor velhasil site CIA olsa tamam derdim. Bir ulkede bir dernek kurmak icin oranin yasalarina uyacaginizi taahhut etmeniz gerekir. Bunun geregini de yaparsiniz. Almanya`ya gidin Almanyada hukumet zaman zaman oradaki Islami cemaatlerden yardim aliyodur anket yapimi, suc sebepleri, azaltilmasi vb. olaylar hakkinda. Son derece dogal bir devlet meselesi. Herhangi bir ulkede hukumet gelse sivil toplum orgutune senden sosyal konularda yardim alacagiz dese yok ben yardim etmem yikilin karsimdan mi diyecek =). Bunu diyememesi mi orgutu isbirlikci yapiyor?

Ben bu haberi bi kaç forum sitesinde de gördüm ama bu kadar önemli bi haber nasıl gündeme gelmedi onu anlamıyorum.her hangi bir haber kanalı veya gazete verdi mi bu haberi bilen var mı ?

Ben bu haberi bi kaç forum sitesinde de gördüm ama bu kadar önemli bi haber nasıl gündeme gelmedi onu anlamıyorum.her hangi bir haber kanalı veya gazete verdi mi bu haberi bilen var mı ?

ohoo hocam sen nerde yaşıyosun yahu ? medya kimin elinde haberin yok mu senin ? medyadan sen haber öğrenmeye çalışırsan anca iş bittikten sonra öğrenirsin.medya da bu tip haberleri göremezsin.

dersaadet gülen cemaatini tasvip etmiyorum demişsin fakat desteklercesine bi güzel konuşmussun,hatta savunmuşsun yani,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama ?

ben sadece internet forum sitelerinde gördüm haber sitelerinde de görmedim.temkinli yaklaşmak lazım bence bu tür haberlere.

ben sadece internet forum sitelerinde gördüm haber sitelerinde de görmedim.temkinli yaklaşmak lazım bence bu tür haberlere.

hocam FBI kendi sitesinde yazıyomuş bu haber.daha ne temkinli yaklaşıcaksın ki ? fethullahçımısın sende yoksa ?

herhangi bir etnik veya kültürel grubun bir "açık kapı" politikası vardır.

Okuyan Arkadaşlar Nasıl Yorumluyor Bilmiyorum Ama Tam Okumak Lazım... Google Çeviri Denen Birşey Var. ( İngilizcesi Olmayanlar İçin ) :)
FBI Bir Polis Teşkilatıdır. Adamlarda Soracaklar Kendi Ülkelerinde Olan Bir Gruba Kardeş Sen Nesin Necisin Diye. Onlarda Anlatmışlar Kendilerini. Bu İşbirliğimi Oluyor ?

FBi i bilmem ama CIA ZATEN SENELERDIR ISLAM ÜLKELERINI BIRLESTIRIÜ ELÖINDE TUTMAK ICIN
Güleni heü destekledi bu zaten aciklandi ..

Doğru.Toplum Sosyal etnik ve azınlık grupları ile ülkedeki Terörizm , siber suç, çete, uyuşturucu kaçakçılığı, insan hakları ihlalleri, kaçak ve diğer suçların tehlikeleri karşısın da ortak bir tutum belirlemek için FBI polis teşkilatı işbirliğine gitmiş

Yine siteden okuduğumuza göre ;Uyuşturucu ve alkolün tehlikeleri konusunda hem çocuklar ve yetişkinler eğitimi için Toplum Sosyal etnik ve azınlık grupları ile ortak çalışma ve işbirliğine gidilmiş

Toplum Sosyal etnik ve azınlık grupları arasında Greater Houston İslami Derneği ve Raindrop Türk Evi gibi diğer azınlık sivil örgütleri de var

Hangi ülkede olursa olsun o ülkedeki her türlü suç ve bu suçların önlenmesine yönelik ülkedeki polis teskilatı ile yapılan işbirliğini çarpıratarak cemaate olan düşmanlıklarına malzeme üretmek istene kıt zekalılar boşuna debeleniyorsunuz bunlar ucuz numaralar

Yuh artık bu haberden sonra yine savunanlar var Fethullah'ı. İslam'ı yayma politikasında olan bir insan doğduğu topraklara GELMİYOR!, ve ABD kaynaklı istihbarat birimleriyle ortak ÇALIŞIYOR! sizler de hala savunuyorsunuz. Geçmiş olsun diyorum sadece.

Geri