Fener ve G. Saray İstemiş

admiral

New member
Reaction score
0

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan aldığı teklifleri Bundesliga'da oynama hayalini gerçekleştirmek için geri çeviren Sercan Sararer, “Gelecek sezon neyi gösterir bilemem. Şimdiden konuşmak olmaz” dedi.

Önce takımı Fürth’ün Bundesliga’ya ç ıkmasında büyük rol oynadı, A Milli formayı kaptı. Ardından Fenerbahçe ve Galatasaray onu alabilmek için kapıştı ama olmadı. Transfer döneminde adı üst sıralardan hiç düşmeyen Sercan Sararer, Almanya’da her şeyi FANATİK’e anlattı. Aklı belli ki Avrupa’nın devlerindeydi ama ısrarlı Türkiye sorularımıza da ‘hayır’ demedi. İşte Sercan Sararer gerçekleri...

İlk teklifi kim yaptı?
“Türk takımlarının benimle ilgilendiğini önce ben de medyadan okudum. Ancak sonra Türkiye’nin 2 önemli kulübünden teklif geldi. Burada önceliğin Fenerbahçe mi, Galatasaray’da mı olduğunu gerçekten bilmiyorum. Şu an için bunun çok bir önemi de yok bence. Çünkü bu sezon Fürth’te kalacağım. Bundesliga’da oynamak benim hayalimdi. Bu hayalime bu kadar yakınken fırsatı kaçırmak istemiyorum.”

Türkiye’de kime gelecek?
“Türkiye’nin çok önemli takımlarının beni istediğini bilmek, ciddi teklifler almak gurur verici. Her genç oyuncu gibi fark edilmek ve bazı ekiplerin sizin için büyük fedakarlıklar yapmaya hazır olması güzel. Bana Türkiye’den gelen tekliflerin çok sıradışı olduğunu söyleyebilirim. Fakat bu sezon olmadı. Ben kariyer planlarına öncelik veren bir yolu seçtim. Gelecek sezon neyi gösterir, bana aynı teklifler gelir mi bilmiyorum. Her teklif kendi şartları içinde değerlendirilir. Şimdiden gelecek sezonu konuşmak erken.”

Milli takım beklentisi
“Milli takımda oynamak beni heyecanlandırıyor. Orada bambaşka bir atmosfer var. Milli takımda olduğumda kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum. Abdullah Avcı da bizimle çok yakından ilgileniyor. Jenerasyon olarak da iyi bir dönem yakaladık bence. Bu kadroya fırsat verilirse yakın gelecekte eski başarıların da üzerine çıkabileceğimizden eminim. Türk Milli Takımı tercihimden her açıdan çok memnunum.”

Geri