Fenerbahçe Uefa da ne yapar ??

FB uefa da ne yapar ?

• Final

Kullanılan: 9 17.6%
  • Yarı Final

Kullanılan: 8 15.7%
  • Çeyrek Final

Kullanılan: 9 17.6%
  • Diğerleri..

Kullanılan: 25 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    51
İşte bu TÜrk gçrüşüdür Teşekkür ederim arkadaşım Hepimiz böyle düşünsek eminim TÜRKİYE zirveye ulaşacaktır hem Şampiyonlar liginde hem uefa da ama nerde bu düşünce kaç kişide ?

walla arkadaşlar açık söylemek gerekirse bence fenerbahçe sadece rekorunu tazeler ne rekoru derseniz tabi onada cevap war:
----0 puanla dönme rekoru tabi oda bu elemeyi geçerse
----gönlüm isterdiki galatasaray şampiyonlar şampiyonu kupasını alsın ki alcak sonrada fenerbahçede uefa alsa sonrada ikisi süper kupaya oynasa
neyse ben çok hayalperest biriyim tüm türk takımlarına awrupada başarılar dilerim...

bence gruplardan sonrakı ılk maçta elenıcek

_MaNiaC_' Alıntı:
Bunları diyen bi türk olamaz ya...

Trabzon-Beşiktaş,Fenerbahçe-Kayseri yarı final oynar.
FB-BJK final oynar,kupayı fener alır.
Süper kupayıda şampiyonlar ligi şampiyonu GS alır
:D :D

Şİmdi Türk gibi konuştum mu beyim:eek:

ülke puanını düşürüp , ülkeyi rezil edip geri gelirler

inşallah avrupada başarılı olur bütün takımlar ama hepside zor görünüyor, maalesef:(

İnanmak Başarmanın yarısıdır öyle düşüncek ve öyle inancaksınki futbolcularda size inanım tüm hırsıyla oynayım tüm maç koşarak o kupayı türkiyeye getircek bu benim düşüncem....

Niye olmaz ya daha takım oturmadı bişi olmadı biraz inanın ya :(

İşte bu düşünce ile ancak biz o kupaları türkiyede görebiliriz...

Fatih terim ve öğrencileri inandı ve inançlarıyla kazandı..

Hakaret nedeniyle ilk uyarı

Altina Yapar.

Çeyrek Final dedim ama Lazish in dediği doğru adamlarda nefes var ve bu da Türk takımlarını zorlar.

VaLLa İnanırLarsa Eğer FinaL BiLe OynarLar.. İnanmak Şart..

Anca pasta börek yapar...:D yaw fenerin sağı solu belli olmaz bi bakarsın 2-3 tur geçer bi bakarsın kupayı alır bi bakarsın ilk maçta eve döner..Kahinmiyiz ne bilecez

bence bir galatasarylı olarak her maçını izlicem.
tüm türk takımları gibi.
nereye gidiyo biliyosanız gidin ama bende fazla umut yokk.

valla fenerbahce uefa da ne yapar bilemem ama rakipleri fener sayesinde averaj yapar:)

Geri