Fenerin transfer politikasi

twothrone

New member
Reaction score
0
Akpinin Magdur Politkasi Uyguladiği Yerden
Bence Fener o kadar para icersinde sadece reklam amacli transfer yapiyo guiza yi bir kere bile izlediklerine inanmiyorum sadece ispanya gol krali diye alindi 17 milyon euro sayildi peki size soruyorum Aragones İspanyada calistiği süre boyunca (Cok uzun süredir) sadece 1 kupa almis yurt disinda takim calistiramamis biri Peki tekrar ayni noktaya donuyorum alinan Guiza cok iyi bi forvet olsaydi bu adam Chelsea yada Milan almazmiydi Kimse kendini kandirmasin Feneri secerdi diye Chelsea deseniz garanti yari finale kalan bi takim Forvette sorunlari war ama guizayi es geciyolar ne kadar garip ayni zamanda fener atak oynayan bir takim fakat Mallorca ise Defansif oynayip kontra ariyan bi takim Sonucta Fenerbahce eğer Mantikli transfer yapsaydi 1- Kaleci alirdi 2-Alicaği forvet Gercekten kaliteli olurdu mesela Bi Lucarelli Wagner love gibi fakat Neden guiza cünkü reklam 3- Yapilan transferler acik olan yerlere olurdu (turk transferi yok dogru düzgün) 4- Altyapi diye birsey yok ki bu konuda Galatasaray disinda alt yapisi olan takim yok desek dogrudur 5- Her sey alexe dayanmis eğer 2 ay oynamasa fener mac alamicak duruma gelmis

Geri