Ferguson: "C.Ronaldo giderse bende giderim ..."

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Manchester United'ta 22 sezonda sayısız kupa kazanan İskoç menajer Sir Alex Ferguson, yılan hikayesine dönen transfer girişiminde Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'i tercih etmesi durumunda kendisinin de Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılacağını dile getirdi.

Manchester United'ta geçirdiği 22 sezonda; 10 Premier Lig, 5 Federasyon Kupası (FA Cup), 2 Şampiyonlar Ligi, 1 de Kıtalararası Kupası (Intercontinental Cup) şampiyonlukları yaşayan ve İngiltere futbol tarihinin en çok kupa kaldıran çalıştırıcısı olan efsane İskoç menajer Sir Alex Ferguson yılan hikayesine dönen transfer girişiminde Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e satılması durumunda kendisinin de Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılacağını dile getirdi.

Real Madrid'e olan yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi'ne konuşan Sir Alex Ferguson "Eğer Cristiano (Ronaldo) giderse ben de giderim" deyince İspanya'da; İskoç menajerin oyuncusu üzerinde takımda kalması yönünde baskı oluşturmaya çalıştığı yorumları yapıldı.

Ajansspor

Ferguson olsaydım bende giderdim :)

C.Ronaldo'nun yaşından daha fazla sene teknik direktörlük yapmış,üstüne Sir ünvanı almış bir insandan böyle bir laf nasıl çıkar anlamıyorum.Bu kadar aciz olabileceğini düşünmemiştim..

Çünki Ronaldo Gidince ßidaha ßiraz Zor ßaşarı Elde Edecek Ve ßuda Kariyeri Açısından Hiçte İyi DiiL =)

eee Böyle Futbolcuyu Kaybetmenin Ne Demek OLacağını biLiyor ADam =)

мя.кLєx;3287835' Alıntı:

Arkadasım zaten teşekkür etmişşin mesaj olarak neden teşekkür yazıyosunki.Hayır post kasmak istiyorsan Forum oyunları bölümü mevcut forumda :S

40 Yıllık Sir, senelerdir takımındaki yıldız futbolcuları karalama kampanyasından [bk.. keane , beckham vs. ] 180 derece geri dönmüş.. Enteresan

Geri