Fethullah Gülen'den Gazze mesajı

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
119142.jpg

Gazze'ye yardım götüren gönüllüler arasında yer alan 9 Türk'ün şehit olması tüm yurtta üzüntüye neden oldu. Fethullah Gülen İsrail askerlerince vurulan gönüllüler için bir taziye mesajı yayınladı..

İşte o mesaj...

Gazze'de yaşanan insanlık dramına son verebilmek beklentisiyle yola çıkan, uğradıkları müessif saldırıda hayatlarını kaybederek şehit olan insanlarımıza Allah'tan rahmet diler, başta aileleri olmak üzere; milletimize ve insanliğa taziyelerimi bildiririm...

Fethullah Gülen

KaynaK

bu taziye mesajı, kınama falan yok mu? nerde israil ve yaptıkları; o kadar haksızlığa bunu deyip geçivermiş ya; pes derim artık...

Keşke o gemide sende olsaydın Feto.

bu taziye mesajı, kınama falan yok mu? nerde israil ve yaptıkları; o kadar haksızlığa bunu deyip geçivermiş ya; pes derim artık...

çok lazımdı fetoşun düşünceleri

hangi sıfatla anlamadımki. kimsin sen feto bey devlet başkanımı büyükelçimi nesin.

Sizde on kere adam o adam ... Vatanı için milleti için çalışan bir adam ... Allah dostu bir insan asla şekva etmez ... Şekva noktasında susar .. Bi takım şeylerin Rahmetullah tan geldiğini bilir ... Allah rızası için o kadar okullar yaptı ...
Zülum altındaki , sömürge altındaki fakir ülkelere eğitimi götürdü ... O oradaki öğrencilere anadilimizi öğretiyor ...
Burnu kocaman insanlar , size soruyorum şimdi bu güne kadar bu vatan için ne yaptınız ...
Yapmaya kalksanız bu insanın yaptıklarının kaçta kaçını yapabilirsiniz ???
Sizin kadar böyle bön gerikafalı bir zihniyet daha görmedim ...
Fetoş fetoş bilmem ne ... Adamın bi tane yamuk bir fiilini gösterirmisiniz bana ...
Sözler deil ... Bu vatan aleyhine bir tane fiilini gösterirmisiniz ....
Ağız bu çuval deilki büzesin ....
Dier tarafta bu adama yaptığınız hakaretlerin hesabını son demine kadar vereceksiniz ...
Ölüm size çok uzak sanıyorsunuz öyle deilmi ...
Hiç sizin sandığınız gibi deil ...
Rabbim sizin gibilerin fitnesinden fesadından bütün müslüman alemini korusun ...

Sizde on kere adam o adam ... Vatanı için milleti için çalışan bir adam ... Allah dostu bir insan asla şekva etmez ... Şekva noktasında susar .. Bi takım şeylerin Rahmetullah tan geldiğini bilir ... Allah rızası için o kadar okullar yaptı ...
Zülum altındaki , sömürge altındaki fakir ülkelere eğitimi götürdü ... O oradaki öğrencilere anadilimizi öğretiyor ...
Burnu kocaman insanlar , size soruyorum şimdi bu güne kadar bu vatan için ne yaptınız ...
Fetoş fetoş bilmem ne ... Adamın bi tane yamuk bir fiilini gösterirmisiniz bana ...
Dier tarafta bu adama yaptığınız hakaretlerin hesabını son demine kadar vereceksiniz ...
Rabbim sizin gibilerin fitnesinden fesadından bütün müslüman alemini korusun ...

Sende fetonun sanal alemdeki ayağı falansın herhalde

Çok basit bir soru sana : Milletini seviyosa ABD'de işi ne bunca senedir ?
Niye hakkında bülten var ?

ςαη;5033965' Alıntı:
Sende fetonun sanal alemdeki ayağı falansın herhalde

Çok basit bir soru sana : Milletini seviyosa ABD'de işi ne bunca senedir ?
Niye hakkında bülten var ?

Bu ülke koskoca ADNAN MENDERES GİBİ BİR EVLADI NI ASTI ...
Necmettin ERBAKANI ev hapsine tıktı ..
Eşref bitlisleri süikaste kurban etti ...
Turgut ÖZALLAR ı elinden vurdu ...
Bülent ECEVİT leri hastanede zehirledi ...
Tayyip ERDOĞAN ları hapse tıktı
ve son olarak Musin YAZICIOĞLU reis i ulureis i koca reis i suikaste kurban götürdü...
Senin gibi beyinler olduğu sürece o yüce insanlar hep dışardan bakar ülkesine ...
bu ayıp sizin ve sizin gibi beyinlerin ayıbıdır ...
O adam neden ABD de git bu soruyu önce ergenekon cuntalarına sor ...
O adam burda olsa onuda sağ bırakmazlar .... bilmem anlatabildinmmi

Allahın adamı senın beynın cok calısıyor ılahmı len bu dedıgın kısı gotu yıyorsa neden gemıde degıldı ıskendurunda 6 er sehıt oldu bu kadar yargara yapmadınız ergenokon dedınız orduyu kusturdunuz analar aglamasın dedınız analarımız aglıyor kalkmıssın aptal aptal yorumlar yapıyorsun turgut ozal elınden vuruldu ama neden olduruldugunu bılıyormusun bulent ecevıt demıssın adamın zaten takatı yoktu zehırlendı dıyorsun cok basıtsın arkadasım once sen bu hukumetın marmara gemısını kıme ıhale ettıgın sorgula one mınute olayı gıbı rfranduma gıdıcek ya ama sız kalıplasmıs ınsan toplulugu gene allah dersınız sen 1 ayda 50 sehıt vermıssın ılk once onu dusun madencılerın kaderı demekle olmuyor bu ısler 7 mılyon ısraıllı dunyaya meydan okuyor gorcem 1 ay sonra gene guneydogudakı su ıslerını ısraıllere verır bu hukumet cok ozgur ulkeyız ya medyayıda satın aldı ya oğlu trafık kazasızyla can aldı sahte ehlıyet duzenledı yaa mansetle gelmedı ama mansetle gıdecek

Feto seni ABD'de bekliyor git orada kime şak şak çekecekseniz beraber yapın o işi.Hem burda İsrailin sizi öldürme riski var ama ABD ne de olsa yuvanızdır orada kılınıza dokunmazlar :durdurun ABD'de saklanıp fare deliklerinden buradaki şak şakçılarını yöneteceğine gelsin Türkiyeye 50tl ile bir haftasını geçirsin o zaman bende şak şaklarım.

senin okuman yazman olduğu belli de pek anlama kabiliyetin yok açık; zulmü bile dillendirmemiş (üstelik tıpkı amerikalı ve israilliler gibi konvoydakilerini suçladı) birine tapmışsın, kalkmış benim imanımı ölçüp benim Rabbime beni şikayet ediyorsun, unutma Rabbim beni sizin gibilerin şerrinden bu zamana kadar korudu, inşallah da korumaya devam edecek..

fettullah gülenin bu yorumunun savunulacak bir yani..beni de hayrete düşürdü....hala söyledigine inanamıyorum....

Feto seni ABD'de bekliyor git orada kime şak şak çekecekseniz beraber yapın o işi.Hem burda İsrailin sizi öldürme riski var ama ABD ne de olsa yuvanızdır orada kılınıza dokunmazlar :durdurun ABD'de saklanıp fare deliklerinden buradaki şak şakçılarını yöneteceğine gelsin Türkiyeye 50tl ile bir haftasını geçirsin o zaman bende şak şaklarım.

Kaşında pirsingle kulağında küpe ile ABD seni seve seve kabul eder ....
Keçi ile koyunun hikayesini googleden arat ve oku ...
Kimi lider tutuyorsun kendine beyhude ...
Kusura bakma insanları dış görünüşü ile yargılamaktan nefret ederim
ama yukarda yaptığın abd eleştrisine karşılık olarak say ...
Dış görünüşünle bu ülke evladı olmadığın belli ...
Bana kalkıp ta bu tiple Müslümanları savunmanı beklemem ....
İnancın ne ise git o konu hakkında o ülke hakkında yorum yap birader ...
Elalem ejdadını yerlere göklere sığdıramaz iken ...
Bizimkiler yerden yere vurur bide bak neye benzedim der gibi imaj kopukluğu yaparlar ...

feto yu para ile satın aldılar görevi yahudilerle ile birlikte akp yi kullanarak askeri pasivize etmek güneydoğuda 2 ci isreaili yaratmak pkk kullanarak .Her kesin bir hesabı var ama birde ALLAH'ın hesabı var.

herşeyi geçtim bugun ajanslara düşmüş bey efendi israilden izin almadna gemi nedan yolladınız diyor Fetoya bak sen.Birde müslümanlıktan bahsediyor sankı gavura gidiyordu gemi.Bu sene fetoş kaç kişiyi polis edecek acaba

Kaşında pirsingle kulağında küpe ile ABD seni seve seve kabul eder ....
Keçi ile koyunun hikayesini googleden arat ve oku ...
Kimi lider tutuyorsun kendine beyhude ...
Kusura bakma insanları dış görünüşü ile yargılamaktan nefret ederim
ama yukarda yaptığın abd eleştrisine karşılık olarak say ...
Dış görünüşünle bu ülke evladı olmadığın belli ...
Bana kalkıp ta bu tiple Müslümanları savunmanı beklemem ....
İnancın ne ise git o konu hakkında o ülke hakkında yorum yap birader ...
Elalem ejdadını yerlere göklere sığdıramaz iken ...
Bizimkiler yerden yere vurur bide bak neye benzedim der gibi imaj kopukluğu yaparlar ...

fetonun şakşakçası.sen git maxicep te takıl orda senın gibiler gani gani.Kım yoladı dersen kacaksevgilim adlı uyeniz dersin
birde milletin tipinden sanane lan pis fetoşçu.bıraksalar milleti çuvala koyarsınız zaten.Sizin yüzünüzden insanlar müslümanlıktan kaçıyor.Ağzınızdaki baklayı cıkartabilseniz tek diyecegınız şey fetoşa tapmayan cennete giremez Allah(c.c) iman etmemiş olursunuz.tayyoş bir fetoş iki.bu ikisinin kuyrugunda gezen bir yığın insanlar

twiterda yayınlamış dediler hemen inandım:) bu nasıl yorum bee :s

Geri