SyStEmPrG
Uploader Team
- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istedim yapmadan önce
http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
Süperonline Fiber internet diyor hız ve fiyatlar çok cazip sanki bi sorun yani
bi bit yeniği barmış gibi geldi
ben daha çok
20 Mbps Limitsiz 69TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
üzerinde yoğunlaştım şartlar ise aşağıda
* Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
* Kampanya taahhüt süresi 12 aydır.
* Superonline Fiber İnternet için kullanılan modemler stoklarla sınırlıdır ve Superonline mülkiyetindedir. Abonelik sonunda kullanıcı modemi iade eder ya da 150 TL+KDV’ye kullanıcıya fatura edilir.
* Abonelikten ayrılan kullanıcılar, abonelik sürelerine bakılmaksızın modemlerini iade etmekle yükümlüdürler. Modemlerini iade etmeyen/edemeyen kullanıcılara modem, 150 TL+KDV fiyatla faturalandırılır.
* Taahhütsüz satışlarda, tarife fiyatları geçerlidir.
* Aboneliğin 12 aydan önce iptali halinde Superonline 100 TL+KDV’yi kullanıcıya fatura eder. Taahhütsüz aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 100 TL+KDV ilk faturaya yansıtılır.
* 10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.
* Kotalı paketlerde kota aşım ücreti 0,0092 TL/MB dir.
* 100Mbps, CAT-5 standardına göre ulaşılabilecek en yüksek bağlantı hızıdır. Superonline tarife, kota ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Bu kampanyadan sadece yeni aboneler yararlanabilirler.
* Kampanya son başvuru tarihi 31 Temmuz 2009’dur.
* Superonline modem marka, model ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Fiber İnternet ile FiberSes aboneliğini başlatan tüm kullanıcılarımıza ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika şehiriçi, şehirler arası ve uluslar arası 1.kademe PSTN aramaları ücretsizdir. Aylık hediye görüşme süreleri sonraki aylara devredilemez.
* Superonline Fiber Internet kotalı aboneliklerde faturalanacak aylık toplam ücret, aynı hızda limitsiz aboneliklerdeki aylık ücretin 2 katını geçmez.
Kırmızı gösterdiklerim çok dikkatimi çekti diğerleri uygun geliyor benim fibersesle
bi işim yok fiber internet almak istiyorum
yani danışmak istediğim konu nasıl olur diğerlerinden neden farklı sizce
almalımıyım ya da başvuru tarihi bitmiş ama hala sitede yer alıyor ve hala
fiber internet'e başvuru yapılabiliyor
bi yardımcı olacak yokmu arkadaşlar ?
http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
Süperonline Fiber internet diyor hız ve fiyatlar çok cazip sanki bi sorun yani
bi bit yeniği barmış gibi geldi
ben daha çok
20 Mbps Limitsiz 69TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
üzerinde yoğunlaştım şartlar ise aşağıda
* Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
* Kampanya taahhüt süresi 12 aydır.
* Superonline Fiber İnternet için kullanılan modemler stoklarla sınırlıdır ve Superonline mülkiyetindedir. Abonelik sonunda kullanıcı modemi iade eder ya da 150 TL+KDV’ye kullanıcıya fatura edilir.
* Abonelikten ayrılan kullanıcılar, abonelik sürelerine bakılmaksızın modemlerini iade etmekle yükümlüdürler. Modemlerini iade etmeyen/edemeyen kullanıcılara modem, 150 TL+KDV fiyatla faturalandırılır.
* Taahhütsüz satışlarda, tarife fiyatları geçerlidir.
* Aboneliğin 12 aydan önce iptali halinde Superonline 100 TL+KDV’yi kullanıcıya fatura eder. Taahhütsüz aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 100 TL+KDV ilk faturaya yansıtılır.
* 10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.
* Kotalı paketlerde kota aşım ücreti 0,0092 TL/MB dir.
* 100Mbps, CAT-5 standardına göre ulaşılabilecek en yüksek bağlantı hızıdır. Superonline tarife, kota ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Bu kampanyadan sadece yeni aboneler yararlanabilirler.
* Kampanya son başvuru tarihi 31 Temmuz 2009’dur.
* Superonline modem marka, model ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Fiber İnternet ile FiberSes aboneliğini başlatan tüm kullanıcılarımıza ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika şehiriçi, şehirler arası ve uluslar arası 1.kademe PSTN aramaları ücretsizdir. Aylık hediye görüşme süreleri sonraki aylara devredilemez.
* Superonline Fiber Internet kotalı aboneliklerde faturalanacak aylık toplam ücret, aynı hızda limitsiz aboneliklerdeki aylık ücretin 2 katını geçmez.
Kırmızı gösterdiklerim çok dikkatimi çekti diğerleri uygun geliyor benim fibersesle
bi işim yok fiber internet almak istiyorum
yani danışmak istediğim konu nasıl olur diğerlerinden neden farklı sizce
almalımıyım ya da başvuru tarihi bitmiş ama hala sitede yer alıyor ve hala
fiber internet'e başvuru yapılabiliyor
bi yardımcı olacak yokmu arkadaşlar ?