DUR YOLCU!
New member
- Reaction score
- 0
yönetime; sadece ağlayıp sızlanıyoruz yalnızca konuşuyoruz ateş düştüğü yeri yakar derler filistinde yakılan vurulan katledilen kardeşlerimiz için ne yapıyoruz yalnızca vah vah tüh tüh başka bişi yok evet dualarımız hep onlarla ama maneviyatta başka maddi destekte yapmamız gerekir peygamber efendimiz (s.a) komşusu açken tok yatan bizden değildir buyurmuşlar neden yardım etmiyoruz hh olarak ortak bi hesap açsak filiistin için yardım toplasak ama yardımlar hh adına olsa hem ismimiz duyulmuş olur hemde ordaki kardeşlerimize yardım etmiş oluruz benim içim kan ağlıyor ben elimden geldiği kadar maddi manevi yardımlar yapmaya çalışıyorum ama benim gücüm kısıtlı 100.000 i geçen üyemiz var diye hep gururlanırız ama dediğim gibi yalnızca ağlanırız sızlanırız artık yardım etmek zamanı gelmiştir gözetim altında bi hesapta paraları toplayıp yardım edelim derim artık artık ağlama geçti bitti onlar bizim gözyaşlarımızla doymuyolar lütfen artık duyarlı olalım allah rızası için bunun için yönetimden çok büyük destek bekliyorum ve çok ciddiyim ve lütfen biraz yardım artık yardım
:hhman:
:hhman: