Film Bölümü???

desantralizasyon

Altın Üye
Reaction score
0
merak ettimde film bölümü kaldırıldı
bunun nedeni nedir. eğer müyap gibi
bi yerden yasak geldiyse duyurulsa
fena olmaz sanırım. bazı paylaşımlar
dizi-reklamlara yapılıyorda.

edit: aslında kaldırıldı demeyelimde. userler
ver modlar giremio sanırım admin ve smodlara
açık.

des- emir komutada en altta normal user.

hakkaten nereye gitti orasi
en cok sömürdügüm yerlerden biriydi yoksam pasakli cok sömürüyo diyemi kaldirdiniz :p

Yaw cidden Filmler bölümü kapatıldıysa biri ana sayfaya biyeri uyarı yazsın sebebini açıklasın çünkü herkes bu yüzden yeni bir konu açıo hep aynı şeyler neden kapatıldı falan forum çöplüğe döncek yaw Biri bişiler açıklassa ii olcak

evet. en son bi film indirdim 800 mb rar şifresini almak için geri geldim. süpriz oldu benim için.

MUYAP IN GÜCÜ SADECE HACKHELL E Mİ YETİYOR:p... GERÇEKTEN DE ÖYLEMİ YA... BENDE HİÇ FARKINDA DEĞİLİM....

Kaldırıdı herelde ya bende göremıyorum...

evet bende giremiyorum aklıma yoksa ücretlimi oldu geldi ama aradım herhangi bir açıklama yok....acaba yöneticiler sesimizi duyuyormu?? bir açıklama yapsınlar....saygılar...

bari sebebini, geri gelip gelmeyecegini ögrenelim...

arkadaşlar gecici olarak yada ilerideki zamanlarda gelişmeler neyi gösterecek tam olarak bilmıyoruz ama belki de bir daha acılmayacak şekilde film bölümü kaldırlımıştır.

Sebebi ise muyap değil ama benzeri bir durum.(Bildiklerim bu kadar)

yaa peki aynı film bölümünü başka bi site adı altında koysak olmuyo mu:) muhteşem bi arşiv vardı orada

Sanırım acılması zor olucak ! Artık film veren forumlarıda kapatmaya başladılar.. Yakında forum diye bir şeyde kalmayacak zaten onuda kapatacaklar cıx cıx
18212zb.gif

Duyurularda söylerseniz iyi olur..

J@CK@L' Alıntı:
arkadaşlar gecici olarak yada ilerideki zamanlarda gelişmeler neyi gösterecek tam olarak bilmıyoruz ama belki de bir daha acılmayacak şekilde film bölümü kaldırlımıştır.

Sebebi ise muyap değil ama benzeri bir durum.(Bildiklerim bu kadar)

kötü bir haber :(

Böyle bi olay tüm site sakinlerine duyurulmalıydı diye düşünüyorum . sadece forumları kapatabilirler, film download olayı rapidshare,hemenpaylas gibi siteler olduğu sürece devam edicektir. Nasıl engellemeyi planlıyolar ki? Yazık olmuş, tam olarak neden kapatıldığını biri gelip açıklayacak mı?

Kapayıpda ßunLa ßa$a çıkabiLecekLerinimi
SanıyoLar.. en ßa$ta upLoad siteLerini kapasınLar kökten çözüm.. yada ucuzLatsın VCD'Leri DVD'leri millet alsin 50 kuru$a mâL edilen ßi$eyi satarsan 20 Liraya 30 Liraya miLLette ßu yoLa ßa$vurur..

Geri