Filmlere Alt Yazı Arama Programı ( Türkçe !!! )

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Üreticinin Açıklaması :
İzleyeceğiniz filmin adını aratın, altyazılarına kolayca ulaşın. Altyazı Avcısı, Türk altyazı sitelerinde altyazı aramanıza imkan tanıyan bir programdır. Program şu anda, DivxForever ve DivxPlanet sitelerinde otomatik olarak altyazı arayabiliyor...

Not: Des özellikle senin için buldum bunu

i12770_JCKL026.gif

Burdan İndirin

sorunlu saol dostum bu cok iyi oldu ya eniştem kafamı yedi bitirdi ya bi bulmuyosun die..

acaba bu film divx adultlarada alt yazı bulurmu :D :p

gang related (çete) filminin bana tr altyazisini bulun ariyorum uzun zamandir ltf...

Ahua aklı fikri orada ya :) 15 kelime haznelik filmler için al yazımı olurmuş :=) Anlamadığın yerleri gel bana sor :D

sOrUnLu' Alıntı:
Ahua aklı fikri orada ya 15 kelime haznelik filmler için al yazımı olurmuş :=) Anlamadığın yerleri gel bana sor

muahhhaa olm öle deme konulu filmler var asıl sorun onlar :rolleyes:

direk başlayınca olmuyo böle kur yapcaklar ama anlamıyom ki yaraım yamalakta bişi benzemiyor :D :D

süpersin sorunlu...

evet konulu bole adultlar falan var kız erkegi baştan falan çıkarıyor:D:D

programa bakmadim ama dediin sitelerde aradim bulamadim eger program oralarda aratiyosa bana farkli link lazim

Program da başka siteler de varmış ya bi bak istersen alırsın 2 dk ya :=)

thx arkadaş

sOrUnLu' Alıntı:
Program da başka siteler de varmış ya bi bak istersen alırsın 2 dk ya :=)

program bulmadi ya cok lazimdi bana tr altyazi bulabilirseniz sevinirm..

gang related (çete)

hehe 40 yilin basinda bi film izlicektik kastiracak ing. lugatimi simdi film :)

saol! Bide burdan çekcez nasıl kullanılcak bu sitede açıklaması war mı ?? çok saol !! SORUNLU!

Merhaba arkadaslar sizlerden bir ricam Ftp üzerinden sunulan Ingilizce filimleri nasil ALMAMCAYA ceviriliyor mümkümmü ?

Saygilarla= NAlan 67

Geri