FireFox sorunu...

LiTtLaT

єяi¢ ¢αятмαη
Reaction score
0
Firefox u güncelledim bütün linklerim gitti ayarlarım sıfırlandı tema falan herşey gitti yeni indirmiş gibi oldu,sistemi geri yüklememe rağmen düzelmedi nasıl düzeltebilirim?!

(konu yanlış yerde ise özür dilerim)

Valla ben opera kullanıyorum güncelliyorum ama bilgilerim silinmiyor anlamadım şimdi:saskin

firefox güncellendiği, yani yeni versiyonu yüklendiği zaman böyle bir durum olmaz, tüm ayarlar, yer imleri vs yerinde kalır..

bir önerim, daha önce kullandığın versiyonun setup'ını bulup bunu yeniden yüklemen olabilir..

firefoxla ilgi bi sorun degil anladıgım kadarıyla.arkadasın da soyledigi gibi tum kisisel unsurların duruyor olması lazım. geri yukleme olayında da onceki yuklu olan surume doner firefox. [diger programlar gibi gunceli yukledigi zaman onceki surumu silmez.devre disi birakir.]

buraya bi bak istersen. cunku tum kisisel ayarların deposu burası; C:\Documents and Settings\HKuyucu\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\mqk41dny.default

[sen HKuyucu yazan yere kendi kullanıcı adını giriceksin.] bu sıradaki bazı klasorleri goremezsen araclar/klasor secenekleri/gizli dosyaları goster kutucugunu isaretleyip tekrar bak.

linklerim derken kayıtlı yerimlerinden bahsediyorsan tum kayıtlı linkler resimde secili olan bookmark dosyasında kayıtlı olmalı.
167a48e3e53a9204db6ee80ba2fdfedd.JPG
onu geri yuklemek icin ise firefox uzerinden YER IMLERINI DUZENLE/ICE AKTAR deyip bookmark dosyasının yerini goster, linklerin geri gelicek. bookmark dosyasını kaybettiysen yapıcak bisey yok sanırım.

Geri