Firefox video sorunu

ilker_1907

New member
Reaction score
0
Uzun yıllardır firefox kullanıyorum şu anda kullandığım sürüm ise 13.0.1 ancak yine uzun zamandır firefoxta videolarda sorun yaşıyorum donuyor ilerlemiyor yarıda kesiliyor vs vs hatta bazen hiç açmıyor. Örneğin şuanda normal kalitede bir videoyu yuotube dan oynat diyorum video başlamıyor. Ancak aynı videoyu ie de açtığımda takır takır doluyor ve hiç takılma olmadan izliyebiliyorum. İe de denemeden önce hep internet bağlantım ile ilgili bir sorun olduğunu düşündüm ancak şimdi anladım ki bununla ilgili değil, tarayıcı da değiştirmek istemiyorum firefoxun çok kullandığım eklentileri mevcut. Sizce sorun ne olabilir ?

dostum firefox işi bozdu artık...
64 bit ise işletim sistemin waterfox ta berbat...
1 gb ram yermi bi tarayıcı yaaa
bende aynı sıkıntıları çekiyodum...
çözüm kolay firefoxu siliyosun ve CHROME kuruyosun...
firefox un yarısı kadar ram tüketiyo ... onunkadar hızlı...
youtube da videolar donmuyor...
ve firefox gibi özelleştirebiliosun taryıcıyı...
ven engüzel özelliği ise tüm bookmarlarını ve şifrelerini google serverinde saklıyor...yani format attıktan sonra
senkronize ettiğinde tarayıcın gene eski haline geliyor...süper bişi bence....

evet artık bende chrome a geçeceğim sanırım, ama yine de firefox taki bu sorunun bir çözümü olduğunu düşünüyorum. Umarım çözerler.

teşekkürler ilginiz için artık chrome kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım henüz. Bence firefoxa göre tek eksiği yer imleri özelleştirmelerinin eksikliği

Ben olayı çözdüm, firefoxta hangi sürümü yüklerseniz yükleyin yan uygulamaların güncel olup olmadığını kendiniz denetlemek zorundasınız, yan uygulamalar güncel olmadığında firefox sapıtıyor.

Tarayıcının araçlar sekmesini açın;

Eklentilere tıklayın karşınıza ; Eklenti edin, Eklentiler, Görünüm, Yan uygulamalar , seçenekleri çıkıyor burdan yan uygulamaları tıklıyoruz . açılan sayfada tüm yan uygulamaları göreceksiniz, yan uygulamaların en üstünde bir bağlantı var, yan uygulamalarınızın güncel olup olmadığını bu bağlantı aracılığıyla kontrol edip güncel olmayanları yükselterbiliyorsunuz böylece bir sonraki bilgisayar açılışında sorunun hissedilmeyecek kadar düştüğünü göreceksiniz.

firefox hastası oldum, hiç bir tarayıcı firefox kadar kişiselleştirme imkanı sağlamıyor ...

Geri