FlaŞ!.. “Kardeşim” dediği Murat Dalkılıç'ınn evlilik hazırlığı yaparken ayrıldığı

dublelove

New member
Reaction score
0
SEVGİLİSİ PELİN SÖNMEZ’LE GÖRÜNTÜLENEN BAŞARILI ŞARKICI BERKAY, UÇANKUŞ’UN CANLI YAYININA BAĞLANDI VE O GECEYE AÇIKLIK GETİRDİ!.. İŞTE BERKAY’IN AÇIKLAMALARI!.. TIKLAYIN!..

14/7/2012 00:15

BERKAY’IN AÇIKLAMALARI;

“Gülerek izledim kaseti. Şöyle bir durum sözkonusu. İki yıldır bu piyasaının içinde. Hiçbir kadınla girmedim bu tarz ilişkilere. Benim şu anda bir sevgilim var. Orda biz Pelin’le planlı buluşmadık. Karşılaştık, oturduk konuştuk. O gece tartışmada adamın biri geldi yanımıza. Üstüme üstüme geldi, bana “Alex” dedi. Burda zaten farkındaysanız, benim asistanım olsun, herkes gördü adam bana sardı bana “Alex” deyip duruyordu. Pelin dedi, “Berkay benim arabam burada değil. Eşyalarımı alacağım arkadaşımdan. Beni ordan arabama bırakır mısın?” Bende bir erkek olarak ona yardımcı oldum. Ben birlikte girmedim Pelin’le eve. Ben dışarıda bekledim… Pelin benim kardeşim. Böyle bir şey olma ihtimali milyonda birdir. Benim çok düzgün giden bir ilişkim var. Dolayısıyla gündemi bu şekilde meşgul etmek istemiyorum…”
berkay-acilkama.jpg

Geri