FLAŞ... Deniz Seki için 24,5 YIL HAPİS istendi

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Uyuşturucu davasında yargılanan şarkıcı Deniz Seki için 24,5 yıl hapis cezası istendiği bildirildi.

Uyuşturucu davasında yargılanan şarkıcı Deniz Seki için 24,5 yıl hapis cezası istendiği bildirildi.

sondakika_kirmizisaat.gif

http://www.nethaber.com/Toplum/97541/FLAS-FLAS-Deniz-Seki-icin-245-YIL?utm_source=mackolik_ticker_s&utm_medium=mackolik_ticker_click&utm_term=mackolik_ticker_t&utm_content=mackolik_ticker_c&utm_campaign=mackolik_ticker_campaign

YUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAKTAN 24,5 YIL

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Bilal Bayraktar tarafından hazırlanan iddianamede, Şarkıcı Deniz Seki’nin TCK’nın 188/3-4 ve 191/1 maddeleri uyarınca cezalandırılması istendi. İddianame 19 kişi hakkında hazırlandı. Daha önce uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle ifadesine başvurulan sanatçı Hüsnü Şenlendirici hakkındaki dosya ise ayrıldı. TCK’da “uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak için uyuşturucu bulundurmak veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçlarını kapsayan bu maddelere göre Deniz Seki’nin 8,5 yıldan 24,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Ders olsun bu da! Özellikle de bu bir sanatçı halka mâlolmuş biri. gençler onu örnek alıyor. cezası neyse çeksin

bayhana demeddiğini bırakmamıştı

Yinede Uyuşturucu Kullanıcıları İçin Ağır Bir Ceza Olur. Gencecik Bir Kadının Hayatı Mahfolur, Tabiki Ceza Alsın, Fakat Böyle İnsanları Topluma Kazandırmak Lazım, Sonuçta Kendisinden Başka Kimseye Zarar Vermemiş.

Ders olsun bu da! Özellikle de bu bir sanatçı halka mâlolmuş biri. gençler onu örnek alıyor. cezası neyse çeksin

hiç bile katılmıyorum.çocuk tecavüzcülerinin bile maruz kalmadığı bir ceza için oh olsun denemez.uyuşturucu kullanan olmazsa satan da olmaz.kullanmayın kardeşim.veya kullanan kullansın kendinden başka kimseye zararı olmazsa bana ne?.sanatçıyı örnek almak meselesi de büyük aymazlıktır bana göre.adamın sanatını örnek alabiliriz ama yaşantısını niye alalım.sigara içmeyeceksin diyen doktora sen niye içiyorsun diyebilir miyiz misal?hem sonra sanatçı neden halka mal olsun?sanatçı mal değil ki! sanatçı sanatını önce kendini tatmin etmek için yapar.ahmet mehmet feyz alsın vitaminlensin faydalansın diye yapmaz.bu arada sanat ne sanatçı kim?bahsi geçen şarkıcıya ne kadar saygı duyuyorduk ki sanki? kliplerini izlerken dolgun kalça ve göğüslerine bakıp mastürbasyon yapmaktan öte hangimiz ne kadar sanatçı yerine koydu ki uyuşturucudan yargılanınca yaşamı bize örnek teşkileder olsun?

Etme bulma dünyası demişler.

yani üLkemizdeki afLara ve diğer suçLara veriLen cezaLara bakınca biraz fazLa,zaten ben de cezanın hafifLetiLeceğini düşünüyorum..

arkadaşlar hukuki meselelerde bilmeden konuşmamak her konuda olduğu gibi çok önemlidir....uyuşturucu kullandığı için değil (hele kişisel tercihlere göre bazı suçlardan hafif veya ağır görmek çok yanlış) UYUŞTURUCU TEMİN ETMEKTEN cezalandırılması talep ediliyor...Ayrıca ceza kesinleşmeden sonuç cezayı da bilemeyiz....BKNZ: Türk Ceza Kanunu 403-404....Bilginize

yav hukuk mantığa aykırı olmaz.temin etmek var temin etmek var.al malı lise önünde sat.al sana temin.bi de şu var ''deniz,akşam gelirken bi kasa birayla biraz da cigaralık getirsene,sende vardır''....al bu da temin.

Sevmem Bu Kadını Ama 24,5 YıLda Çok Yaw :melek

hiç bile katılmıyorum.çocuk tecavüzcülerinin bile maruz kalmadığı bir ceza için oh olsun denemez.uyuşturucu kullanan olmazsa satan da olmaz.kullanmayın kardeşim.veya kullanan kullansın kendinden başka kimseye zararı olmazsa bana ne?.sanatçıyı örnek almak meselesi de büyük aymazlıktır bana göre.adamın sanatını örnek alabiliriz ama yaşantısını niye alalım.sigara içmeyeceksin diyen doktora sen niye içiyorsun diyebilir miyiz misal?hem sonra sanatçı neden halka mal olsun?sanatçı mal değil ki! sanatçı sanatını önce kendini tatmin etmek için yapar.ahmet mehmet feyz alsın vitaminlensin faydalansın diye yapmaz.bu arada sanat ne sanatçı kim?bahsi geçen şarkıcıya ne kadar saygı duyuyorduk ki sanki? kliplerini izlerken dolgun kalça ve göğüslerine bakıp mastürbasyon yapmaktan öte hangimiz ne kadar sanatçı yerine koydu ki uyuşturucudan yargılanınca yaşamı bize örnek teşkileder olsun?

Ben de senin çoğu söylediklerine katılmıyorum örnek alıyolar dediğim sadece erkekler değil ki bakıp bakıp masturbasyon yapılsın. 10 yaşında 12 yaşında kız çocukları var bunun fun cluba üye. onlardan bahsedelim istersen. 25 yıla gelince hukukçu değilim elbette hakimler savcılar da kafalarına göre açmamışlardıor davayı. tek bi suçtan yargılandığını da sanmıyorum.

3) Uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak ülke içinde satan, satışa arz eden, başkalarına veren, nakleden, depolayan, satın alan, kabul eden, bulunduran kişi, beş yıldan onbeş yıla kadar hapis ve yirmibin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

(4) Uyuşturucu maddenin eroin, kokain, morfin veya bazmorfin olması hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza yarı oranında artırılır. ----------

TEMİN ETMEK VAR ...vs...Ona da hakimler karar verecek ...Meraklanmayın....İndirime tabi ne varsa ona da uygulanacaktır...hukukta buna cezanın kişiselleştirilmesi denir....Savcılar kanun gereği ne ise o maddeden dava açar...Ancak sonuç ceza okununca göreceksiniz ki kuşa dönecek.....

Çocuk tecavüzcülerinin sokaklarda fink attığı bir ortamda çok ağır bir ceza olmuş.

Geri