FLAŞ: Kılıçdaroğlu'nun ikizi, su hırsızı çıktı!___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
FLAŞ: Kılıçdaroğlu'nun ikizi, su hırsızı çıktı!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikizi Adil Kılıçdaroğlu'nun su hırsızlığından mahkum olduğu ortaya çıktı.

İkiz Adil Kılıçdaroğlu'nun bilirkişi raporları ile belirlenen Özcan Yapı Kooperatifi'ndeki yolsuzluklarının yanı sıra aynı kooperatifte kaçak su kullandığı gerekçesiyle hakkında dava açıldığı belirlendi. İzmit Su Genel Müdürlüğü tarafından kooperatifte kaçak su kullanıldığı yönünde tutulan tutanak ardından su hırsızlığı sebebiyle açılan dava Kocaeli 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 1 Kasım 2007'de açılan dava 1 Nisan'2008'de karara bağlandı. Yargılama sonucu Adil Kılıçdaroğlu 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezası 2 aya düşürülen Kılıçdaroğlu için hakim aynı suçun yeniden işlenmeyeceği yönünde bir kanaat oluşmadığı hükmün ertelenmesine gerek görmedi. Böylece su hırsızlığından aldığı mahkumiyet kararı Adil Kılıçdaroğlu'nun siciline işledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Adil Kılıçdaroğlu Kocaeli Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı‘ınca görülen zimmete para geçirme davasında Bilirkişi raporuna göre 47.653.009 Türk Lirası‘nı haksız kazanç olarak zimmete geçirdiği belirlenmişti.

http://www.habervaktim.com/haber/58697/flas_kilicdaroglunun_ikizi_su_hirsizi_cikti.html

İyi de bu konunun siyasetle ne alakası var. Adil Kılıçtaroğlu siyasetin içinde bir insan mı? Yandaşlarına ahanda ikizi hırsız, kendisi de ikizine çekmiştir diye pas mı atıyorsun. ikinci sayfa haberlerini siyaset meydanına taşımakda üzerinize yok hani.

bu tuncelilikadar geçmişi lekeli bir adam yok

dürüstlüğü balondan ibaret olan Kılıçdaroğlu

geçmişi ve kardeşi ile ilgili sorulara neden se hiç cevap veremiyor

nasıl versin ki geçmiş geçmiş değil ki

leke küpü

İyi de bu konunun siyasetle ne alakası var. Adil Kılıçtaroğlu siyasetin içinde bir insan mı? Yandaşlarına ahanda ikizi hırsız, kendisi de ikizine çekmiştir diye pas mı atıyorsun. ikinci sayfa haberlerini siyaset meydanına taşımakda üzerinize yok hani.

Bu mantığına göre Tayyipin oğluda siyasette değil

Kemal Unakıtanın oğluda siyasetle alakası yok

Abdullah Gülün oğulları içinde aynı şeyler söz konusu.

Eee onlar için niye aynı düşüncede değilsiniz sesiniz niye hiç kesilmiyor onlar hakkında haber olduğu zaman.

Bu konudada konuşacaksınız bekliyoruz ya..........

K€LKiTLi;4078915' Alıntı:
bu tuncelilikadar geçmişi lekeli bir adam yok

dürüstlüğü balondan ibaret olan Kılıçdaroğlu

geçmişi ve kardeşi ile ilgili sorulara neden se hiç cevap veremiyor

nasıl versin ki geçmiş geçmiş değil ki

leke küpü

kılıçdaaroğlu kanal 7 beni ssk deki yolsuzluk idddialarıyla ilgli programam çağırsınlar orada sorsunlar dei kanal 7 den ses seda varmı?

kanal 7 artık çamur atmayı bıraktı b..k atmaya başladı

adam hakkında bişey bulamıyorlar bu sefer kardeşine sardılar

akp li adamlar 7 sülalesini abad etti. ama onalra gıkınız çıkmıyor.

o adamların çaldıkalrı para sizin cebinizden çıkmıyormu?

o adamlar sizin paranızı çalmıyormu?

ama nasıl olsa sizden
varsın çalsın

nasıl olsa belediye yardımıyla o para geri geliyor dimi????

Konu haber niteliği taşıdığı için güncel bölümüne kaydırılmıştır.

Kan tabi çekiyor =)
Ama ben 1 seneye mahsus oLmak üzere İstanbuL'un KıLıçdaroğLuna veriLmesinden Yanayım.
Somut oLarak hissedebiLmek bazı şeyLeri doğru yoLa sokacaktır insanLarı =)

Kan tabi çekiyor =)
Ama ben 1 seneye mahsus oLmak üzere İstanbuL'un KıLıçdaroğLuna veriLmesinden Yanayım.
Somut oLarak hissedebiLmek bazı şeyLeri doğru yoLa sokacaktır insanLarı =)

iyi verelim doğru söylüyorsunda bir senede istanbul a normal çizmeyle değil balıkçıların giydiği kasık çizmesiyle giremez hale gelir insanlar..kılıçdaroğlu kendini isbatlıyacaksa olası bir chp kongresinden sonra nasıl olsa milletvekili olamıyacak bir daha,dönüp memleketi tunceliden başlasın belediyeciliğe..bir orda denesinler sonra gelsin megakente...kağıttepe muhtarlığı değilki bu istanbul...

çıkar şu at gözlüklerini lopused mi mopuset mi herneyse objektif ol objektif biraz evrensel ahlaki değerleri ve tarafsızlığı düşün ne anlama geliyor körü körüne bağlanmak seni üzer üzülürsün yazıktır

şu haber kaynağına bakın arkadaşlar.yanında melih gökçek'in reklamı var.diğer taraf ta ise vakit gazetesi yazarları var.ben bu sözde basın yayın kuruluşuna nasıl inanayım.basbayağı taraflı ve bilinçli karalama kampanyasının en seçkin örneklerinden.
hemen bana doğan yayından örnek vereceksiniz ama vakit gazetesini de o dağıtıyor unutmayın bence o şu görülenlerden en tarafsız adam :)(tabi kinayeli konuşuyorum anlayana)

çıkar şu at gözlüklerini lopused mi mopuset mi herneyse objektif ol objektif biraz evrensel ahlaki değerleri ve tarafsızlığı düşün ne anlama geliyor körü körüne bağlanmak seni üzer üzülürsün yazıktır

şu haber kaynağına bakın arkadaşlar.yanında melih gökçek'in reklamı var.diğer taraf ta ise vakit gazetesi yazarları var.ben bu sözde basın yayın kuruluşuna nasıl inanayım.basbayağı taraflı ve bilinçli karalama kampanyasının en seçkin örneklerinden.
hemen bana doğan yayından örnek vereceksiniz ama vakit gazetesini de o dağıtıyor unutmayın bence o şu görülenlerden en tarafsız adam :)(tabi kinayeli konuşuyorum anlayana)

sen önce yazmasını öğren,sev yada sevme saygı duy yada duyma ama atıf yaptığın birine, şımusun bumusun herneysen diye seviyesizlik gösteremessin.. varsa yorumun yaparsın ,yoksa haberkaynağına çamur atarak yazıyı sana günceleden sunana hakaret ederek yazamassın...anlaştık sanırım değilmi???

burdan kılıçdaroğluna yüklenenlere sorum
başbakanın geçmişini herkes biliyor gülenci tarikatçı cezaevinde yatmış biri ........... dha çoğaltılır.
buradan kılıçdaroğluna yüklenirken bi daha düşünün....
bu aarda ben ne chpli nede akpliyim
saygılar

Sankı Diğer ıkızı Kemal Cok ürüstte Secımden Once Bal Damlıyor Ağzından Başkan Olursa (ınş Olmaz) Ist Sömürcek

Geri