Flaş Bülent ErSoy Aldatıldı !

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
BÜLENT ERSOY 20 GÜNDE ALDATILDI
YENİ EŞİYLE ÇOCUK HAYALi KURUYORDU

20 günlük gelin Bülent Ersoy, ihanete uğradı. Ersoy'un eşi Armağan Uzun, geçtiğimiz perşembe günü İzmir-Narlıdere'de bulunan "Serender" adlı kır kahvesinde, 20 yaşındaki bir genç kızla öpüşürken Kelebek objektifine yakalandı. Orada bulunduğu dakikalarda hayli tedirgin olduğu gözden kaçmayan Uzun, mekanın kalabalıklaşması üzerine apar topar uzaklaştı; ancak artık çok geçti!

Türk sanat müziğinin güçlü ismi Bülent Ersoy, Star TV'de yayınlanan ve kendisinin de jüri üyeliğini yaptığı "Popstar Alaturka" yarışmasında tanıştığı Armağan Uzun'la, 07.07.2007'nin son dakikalarında Çeşme'de evlenmişti. Bu sürpriz evliliğin ardından ise ilginç iddialar peş peşe gelmişti. İddiaların başında, Ersoy'un aslında evlenmediği vardı. Ayrıca Armağan Uzun'un Bülent Ersoy'la para karşılığında evlendiği, ünlü sanatçının Uzun ailesine Torba'da bir daire, bir de otomobil satın aldığı, her iki tarafın ailelerinin de bu ilişkiye onay vermediği için düğüne gelmediği, diğer iddialar arasındaydı...

Bu söylentiler karşısında çılgına dönen Ersoy, iddialara şu açıklamasıyla noktayı koymuştu: "Pembe nüfus kağıdına sahip bir hanımefendi olarak, mavi nüfus kağıtlı bir beyefendi ile Türk Medeni Kanunu'nun bir kadınla bir erkeğe vermiş olduğu haklar neticesinde evlendim. Bazı basın mensupları, benim tarafımdan damat ve ailesine taşınır veya taşınmaz mal varlıklarının verildiğinden bahsetmiş. O kişileri ispata davet ediyorum. Ayrıca damadın ailesi de nikahtaydı. Atı alan Üsküdar'ı geçmiştir. Kim ne söylerse söylesin, ben mutluyum. Artık tapusu da bende. Bundan böyle herkese, bana ve eşime mutluluk dilemek düşer."

3_k.jpg

ÇOCUK PLANLARI YAPIYORDU

Bu sert açıklamanın ardından balayı için Rodos'a giden Ersoy, evlilik sonrası İzmir'de gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. İstanbul'a ise sadece Star TV'de yayınlanan programının çekimleri için geliyordu. Eşinin yanından bir an olsun ayrılmayan, ona kendi elleriyle yemek yaptığını söyleyen ünlü sanatçı, Armağan Uzun istediği takdirde taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olabileceklerini dahi açıklamıştı:

"Evimde sıfırım. Aslında kahvaltı bile hazırlayamıyorum ama Armağan'a ilk defa mantarlı karides yaptım. Hayatımda elime domates alamazdım, domates lafını duyunca bile tüylerim ürperirdi. Ancak Armağan için domatesi elime alarak suyunu sıktım ve ona ellerimle mantarlı karides yaptım. İzmir'de ve İstanbul'da ev aldık. Beni seçen kişi benim doğurganlık özelliğimin olmadığını biliyor ve ileride de çocuk isterse kesinlikle evlat edinmem. Taşıyıcı anneye başvurabiliriz, Armağan Bey'den alınan spermlerle çocuk sahibi olabiliriz..."

Düğün hediyesi olarak Armağan Uzun'a bir jeep satın alan Bülent Ersoy, yakaladığı mutluluğu sadece eşi ve ailesiyle yaşamaya başladı. Dışarıdan hayatına kimseyi sokmayan sanatçı, en özel anlarını eşinin ailesiyle yaşıyordu. Sanatçı dostlarıyla bütün bağını koparan Ersoy, İzmir'deki evinde ev hanımlığı yaparken, Armağan Uzun da Foça'da bir gece kulübünde sahneye çıkıyordu.

İstanbul'a Star TV'de yayınlanan programı için perşembe sabahları gelen Bülent Ersoy, programını bitirir bitirmez cuma sabahı yeniden izmir'e dönüyor, eşiyle sıradan hayatına geri dönüyordu. 20 gündür böyle bir hayat süren Bülent Ersoy, yine 26 Temmuz perşembe sabahı İzmir'deki evinden çıkarak, sabah uçağıyla İstanbul'a geldi. Ersoy, İbrahim Tatlıses'in konuk olacağı programın hazırlıklarına başlarken, Armağan Uzun da çapkınlık turlarına çıktı!

Bülent Ersoy'un İstanbul'da bulunduğu perşembe gününün akşamı Uzun, İzmir Sahilevleri'nde bulunan "Serender Yağmurevleri" adlı kır restoranına, 35 plakalı siyah bir Honda ile geldi. İnce, esmer, uzun boylu genç bir çocuk ve 20 yaşlarında genç bir kızla restorana gelen Uzun'un genç kızla olan samimiyeti gözlerden kaçmadı. Sapa bir yerde bulunan, çok az insanın bildiği bu mekanda genç kızla derin bir sohbete başlayan Armağan Uzun'un zaman zaman genç kızın saçını okşayıp onu dudaklarından öpmesi dikkatlerden kaçmadı.

KIR RESTORANINDA KAÇAMAK
Aynı şekilde genç kızın da Uzun'a olan ilgisi, ikilinin bir süredir görüştükleri ve birbirlerini yakından tanıdıklarının göstergesiydi. Restorana gelen müşteri sayısının artması üzerine bu durumdan rahatsız olan Armağan Uzun, genç kıza yanında ayrılmasını ve karşısına oturmasını söyledi. Bu sırada çok tedirgin olduğu gözlenen genç adam, sık sık Bülent Ersoy'la da telefonla konuştu...

NELER YAŞANDI

Tenha bir yerde yakalandı
Armağan Uzun, eşi Bülent Ersoy'un Star TV'de yayınlanan "Yıldızların Altında" programı için İstanbul'a gittiği gün, İzmir Narlıdere'de, fazla kimsenin bilmediği, yeşilliklerin arasında ve çeşitli bölmelerle ayrılmış Serender adlı tesiste bir genç kızla buluştu.

Sık sık dudaklarından öptü
Ersoy'la telefonda konuştu
Genç kızın da Uzun'a olan ilgisi, ikilinin bir süredir görüştüklerinin göstergesiydi. Restorandaki müşteri sayısının artması üzerine rahatsız olan Uzun, genç kıza yanında ayrılmasını ve karşısına oturmasını söyledi. Sürekli etrafı kolaçan eden genç adam, sık sık Bülent Ersoy'la da telefonla konuştu...

HARARLI35 TAU 71 plakalı, siyah Honda marka bir arabayla restorana gelen çiftin yanında, ince, esmer, uzun boylu genç de vardı. Daha önce yine aynı mekana aynı genç kızla gelen Uzun'un, zaman zaman genç kızı dudaklarından öptüğü ve onu kendisine çekerek sımsıkı sarıldığı dikkat çekti.
Hürriyet / Demirhan

Yurdum İnsanının Yorumu . :D

calikusu_17 30.07.2007 15:51

Yapılan aldatma sanki kurgulu gibi çünkü armağan izmirde kuytu biryerde olsa o mekan nasıl bir kızla o şekilde pozlar verebilir ki?? BİLMİYORMUYDU YAKALANACAĞINI?BU evlilik için bile malesef türk halkıda pek samimi bulmadı ve gerçek bile olsa bu aldatma zaten sonu böyle olucakdı.
--------------------------------------------------------------------------------

david_zeron 30.07.2007 15:26

eee adı üstünde caner kardeş so-run-lu :))
--------------------------------------------------------------------------------

mqry 30.07.2007 15:01

BU MU GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN HABERİ?!

sarikayaeyup(emirdg) 30.07.2007 14:56

Parayla saadet olmuyor demekki.... Armagan 20 gün sonra nefsine yenildi. Oysa o araba,o ev bilmiyorum.

zaferdd17 30.07.2007 14:47

sayın bülent hanım herşey parayla satın alınmıyor örnek olarak:mutluluk mesala....... altından tv değilki git satın al.1 tane 2 tane

volkantr 30.07.2007 13:54

Olur olurda bu kadar çabuk ve bu kadar acemice yapılır mı? Bence aldattığı için değil bu kadar salak vedüşüncesiz olduğu için Bülent hn bunu birakmali...

caner6-0 30.07.2007 13:19

SORUNLUNUN YORUMU OKUYUN HARBİ SORUNLU :))))

dengeli 30.07.2007 12:29

-alo bülentçim karıcım? -efendim. -hayatım, sonunda aradığımız taşıyıcı anneyi buldum -harika ne zaman yapıyoruz -biz çalışmalara başladık bile... şaka bir yana,iki insan bir araya gelip evlilik bağı ile birleşmişse ne olursa olsun birbirlerine sadakat göstermek zorundadır. aksi halde nikahı kaldırmaları gerekir. başka türlüsü ne hukuka ne imana sığar. Halk, Bülent Ersoy'u olduğu gibi kabul edip değer vermiş.ama yeni evlendiği kocasına tek diyeceğim AYIP etmiş.zina her yerde zina tasvip etmiyorum ama ibadet de kabahat de gizli olur lafını da mı duymamış, bari gözümüzün önünde yapmasın

atalanta1 30.07.2007 12:16

ay1p armagan sen1n g1b1 b beyefend1ee h1c yak1ssmam1s abbbblannnn kurbannnn olmustuu oysak1 sana....

fatih1096 30.07.2007 11:56

Bülent ablamız bunun böyle olacağını bilmiyor muydu acaba.Bu ülkede kimler aldatılmadı ki?Ayrıca Armağan bey de hiç zaman kaybetmemiş.Akşama dayak var:)) tek celse...

pronto 30.07.2007 11:51

bunlar anlaşmalı evlilik yaptılar bence aşk meşk bahane bülü de buldu çıtırı affetmez ....

hanturkoglu 30.07.2007 11:23

taşıyıcı anne arıyorlardır muhakkak

ultraslan24 30.07.2007 10:56

üzülme bülent abi pardon abla ne olmasını bekliyordun bi ömür boyunca sana sadık kalmasınımı istiyordun

sahinler34 30.07.2007 10:55

sen kalk, bülent abla gibi birini aldat !!!, yaptığın iş mi senin armağan bey,:))))))

manas74 30.07.2007 10:52

sende bu para tv lerde bu yarışmalar oldukça daha çook çıtır cocuklara para yedirirsin ablammmm

david_zeron 30.07.2007 10:24

üzülme Bülent abi şey pardon abla :) ee çocuk napsın sonradan pembe nüfus kağıdı aldığın için doğuştan alanı bulmuş sonradan sakata gelmim diye :D

kaderkaraca 30.07.2007 10:21

bülent abla ben olsaydın senin gibi bir kadını aldatmazdım.sende bir kadında olması gereken herşey var

elmatador 30.07.2007 10:20

tabı kı boyle olacak adam ne yapsın ama yakısmadı sana armagan bulent abla varken

sorunluu 30.07.2007 10:15

Kim olursa olsun aldatılmayı haketmez..

apranax500 30.07.2007 10:13

ARMAGAN SEN BİZİM GURURUMUZSUN.

pasificcc 30.07.2007 10:00

üzülme bülent abla bi yarışma düzenler bulursun bi çocuk daha

tavsin 30.07.2007 09:50

bülü ye üzüldüm walla..

fatis_i 30.07.2007 09:41

bülo yu öpse daha iyi mi..??..olurdu... kız ı öpecek tabi...ama bu fotoyu çeken bu resimleri bülo ya yollasaydı yalunu bulurdu;)

gkctgc 30.07.2007 09:20

YAZIKLAR OLSUN..BÜLENT ABLAMIZA BUNUDAMI YAPACAKTIN.İNSANIN DOĞUŞTAN ŞANSI OLACAK,ABLAMIZ ZATEN YANLIŞ PARDON ŞANSIZ DOĞMUŞTU.AYNEN DEVAM EDİYOR.AMA OLSUN KAYBEDEN ARMAĞAN OLUR.ONA KOCAMI YOK..

openyoureyes 30.07.2007 09:13

e Bülent Ersoyun dudağından öpecek hali yoktu.

karakayotti 30.07.2007 09:10

bülent hanım çocuk istemişti yaa, kocası armağan da (bülent çocuk yapamayacağına göre) çocuk yapmaya gitmiş. hemen kötülük aramayın canım aaa :)))

darkness_s_scream 30.07.2007 09:01

aşkın senın ıcın kendımı feda ettım bak bulent ablya muhabbetlerı galıba

pesi 30.07.2007 08:58

böyle olacağı belliydi..:) kızda güzel olsa bari..gerçi bülent ersoy'dan güzel haliyle ama bülent ersoyunda kız olmadığı apaçık ortada :) neyse biraz karısık oldu bu yorum..artık cipini alır bülent ablamız :D

ferhatonair1 30.07.2007 08:31

hahahaha atı alan pardon mercedesi alan üsküdarı geçti bileeeee

chpchpchp 30.07.2007 08:28

Güleyim mi Ağlıyayım mı ?

atillab74 30.07.2007 08:27

Gerçek bir kadının verebileceklerini ve onunla paylaşılanları B.E. Hanım Bey Efendi gibilerde bulamayacağını anladı garibim herhalde...

sera378 30.07.2007 08:24

O birlikte aldattığı kızda da hiç akıl ve korku yokmuş, Bülent ersoy şimdi o kızı ne yapar düşünmek bile ürkütücü.

uemit03 30.07.2007 08:23

Kiz Bülo'dan güzel, normal aldatmasi

TsUNaMi 30.07.2007 08:19

KIZ ihbar etmis gbi surekli kameraya bakmis farkindaysaniz haha hersey para icin olmus memlekete oha bea :D

baltasapiXL 30.07.2007 08:17

parayı gördü ocağını södürecek. millet açlıktan ölürken bu yapılan caiz midir efendiler sorarım sizlere?

dolunay039 30.07.2007 05:50

Hiç şaşırmadım,bi de oğlanın annesi diyordu ki "Armağan Bülente aşık olmasa bizimle tanıştırmazdı." geçeceksin teyze bu ayakları,aşık olduğu insan kadın bile değil,kaç gün daynabilirdiki bu oğlan?

mustaffa 30.07.2007 05:40

yazik be bi transla iliskiye girmis bi erkekle beraber olan bu kiz kiimse onunda cinsel terciihinde bi sapkinlik var derim jigolo bi adamla beraber yuh derim baska bisi demem baska adammi kalmadi kizim

cinalee 30.07.2007 05:14

hehehe koskoca bülent kala kala bu oyunlara mı kaldı. yakışmadı sana bülent. önce asparagas bi evlilik, sonra zaten çocuğun olmacağı belli sonra da tut bi kadın kirala bi yerde fotolansınlar diye bir de gasteci fotocu bul... afferim.. iyi taktik

closer 30.07.2007 04:49

nihahaha.a.a..a.a. yuhh yarıldım gece gece ya... bülent bey. pardon abla. nihaha. bu ne lem. :D

cantavukcu 30.07.2007 04:11

ilk yorum benden olsun geçmiş olsun...

mike33 30.07.2007 04:00

besle kargayı oysun gozunu

LoneLineSs 30.07.2007 03:59

aldatılmak kötü bi olay. depresyon sebebidir. bülent hanıma geçmiş olsun diyoruz, armağan beyede bu kadarda acemi şekilde aldatılmazki! diyoruz ve uyuyoruz.

Benim Yorumum : Gülüyorum , geçiyorum . :D İki Oğlanın hayatı neden bu kadar halkımızı meşgul ediyor anlamak mümkün değil . Alan razı veren Razı . :D

20 gün durduğuna şaşırmak lazım ....

Geri