flash animasyon ile ilgili sorunum var

ysnbyrz

New member
Reaction score
0
ben bir html kodu yaptım macromediada
programın içindeki flash butons ları kullandım ve o flash butonlar bilgisayarıma kaydoldu simdi ben bu flash kodlarını kullanmak istiyorum ama benim bir internet sayfam veya hosting gim felan yok bu html kodunu gittigidiyorda kullanmak istiyorum fakat kodları gittigidiyora girince flashlar görünmüyor bu flashların o sayfada görünmesini nasıl sağlayabilirm ve flash lara tıklayınca benim belirlediğim adreslere gitmesini istiyorum yardım ederseniz sevinirim

ben bir html kodu yaptım macromediada
programın içindeki flash butons ları kullandım ve o flash butonlar bilgisayarıma kaydoldu simdi ben bu flash kodlarını kullanmak istiyorum ama benim bir internet sayfam veya hosting gim felan yok bu html kodunu gittigidiyorda kullanmak istiyorum fakat kodları gittigidiyora girince flashlar görünmüyor bu flashların o sayfada görünmesini nasıl sağlayabilirm ve flash lara tıklayınca benim belirlediğim adreslere gitmesini istiyorum yardım ederseniz sevinirim

Bildiğim kadarıyla DreamWearda oluşturduğun flash butonlar bir dosya şeklinde kaydediliyor. Sen onları Gitti Gidiyorun Serverına koyman lazım yada bir şekilde upload sitelerine upload edip link felan vermen gerekiyor... Gitti gidiyoru hiç kullanmadım eğer kullansaydım daha açık şekilde yardımcı olurdum...

Ama sonuç olarak dreamın oluşturduğu dosyayıda koyman lazım

flashları imageshack.us a upload et
sonra sayfa içindeki hedehodo.swf gibi yazan yerleri imageshack.us dan aldığın adreslerle değiştir
gg sayfasında görünecektir

teşekkurler verdiğiniz bilgiler için işime cok yaradı
birde bu swf uzantılı dosyaları (imageshack.us) adresinden baskabir adres varmı yükleyebilecegimiz

Geri